Culorile anului 2018 – Top culori preferate de femei

Culoarea a jucat întotdeauna un rol important în modă, și în primăvara și vara anului 2018, noua paletă de culori PANTONE COLOR SPRING 2018 se bazează pe colecțiile de modă prezentate la New York Fashion Week. În noua paletă de primăvară, Panton nu mai are 10 culori, ci 16 și este împărțită în două părți. Va vom prezenta in acest articol culorile anului 2018, de fapt o culoare este preferata tuturor femeilor.

Culorile anului 2018

Ultraviolet

Culoarea Anului 2018 – a devenit Ultraviolet. Este un violet cosmic, care simbolizează originalitatea, inovația și gândirea vizionară care te conduce în viitor. Ultravioletul este foarte asemănător flacării violet, care, la rândul său, reprezintă pictograma erei rock a cântărețului Prince.  În august, Panton, a prezentat culoarea creată în memoria lui Prince – „Simbolul iubirii nr. 2”. Această culoare aduce un omagiu liniei indezirabile a cântărețului de muzică, artă, modă și cultură.

Va recomand: Un tratament extraordinar impotriva caderii parului. Peste 500 de femei au scapat de aceasta problema.

Cu toate acestea, diferența dintre Ultraviolet și Love Symbol nr. 2, este că Ultravioletul este mai strălucitor și mai misterios, de parcă ar fi iluminat de reflexia magică a unei stele îndepărtate.

Ultraviolet a fost prezentată publicului ca un „simbol al calităților mistice sau spirituale”, contribuind la creșterea conștientizării. Această culoare este ideală pentru cei care caută refugiul dintr-o zonă extrem de tensionată către o zonă supraîncărcată cu impulsuri externe ale lumii.

Citeste si: Top 5 coafuri care vor fi mereu la moda

Ultravioletul a fost întotdeauna asociat istoric cu oameni de rang spiritual și mistici. În ceea ce privește realitatea noastră actuală, această culoare este  un simbol implicit al eternului. Paleta de culori de la Panton, din primăvara anului 2018,  încorporează un sentiment de bucurie, optimism și distracție.

Paleta Panton 12 include nuanțe galbene de Meadowlark si Lime Punch; liliac Ultra violet și brândușa de primăvară; Roz Lavandă și Dahlia înfloritoare; maro Chili Oil și Emperador; verde Arcadia, neutru Almost Mauve, roșu  cires și albastru Little Boy Blue.

În paleta clasică Panton Spring 2018, se evidențiază patru culori neutre de bază:

  • albastru închis Sailor,
  • bej cald nisipiu,
  • gri Mist Harbor
  • alb -lapte de nucă de cocos.

Alte idei de culorile anului 2018

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.