COVID-19 ÎN ROMÂNIA. Autorităţile ne anunță că sunt 277 de cazuri, iar șase pacienţi sunt la ATI și unul în stare gravă. – SteMir

COVID-19 ÎN ROMÂNIA. Autorităţile ne anunţă de 277 de cazuri în România, 17 cazuri în plus faţă de ultima informare. Dintre cele 277 de persoane confirmate cu coronavirus, şase pacienţi sunt la ATI, unul în stare gravă. Până acum 25 de pacienţi s-au vindecat și externat ( 16 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași), a anunţat Grupul de comunicare strategică.

COVID-19 ÎN ROMÂNIA. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 17 noi cazuri de îmbolnăvire, astfel: 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul la Iași, Dolj, Ilfov și Constanța.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 19 ani și 67 de ani. ATENȚIE și la pacienții sub 60 ani!

Starea de sănătate a pacienților este bună și sunt pe tratament. La ATI, în acest moment sunt internați 6 pacienți, din care unul în stare gravă la Craiova (pacient cu boli pre-existente).

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 33.709 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Pandemie CORONAVIRUS. Raed Arafat anunţă noi măsuri: Ce nu trebuie să faci în următoarea perioadă 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.973 de teste. Dintre acestea, 4.696 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

S-au înregistrat in ultimele 24 de ore, 1482 de apeluri la numarul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus