Copilul tău te-a ales să-i fii mamă! Superb!

Această frumoasă reflecție emoționează până la lacrimi!

Știați că, copiii își aleg părinții?Da, așa este! Copilul tău te-a ales pe tine, legându-și sufletul de al tău.

Înainte de naștere, sufletele copiilor experimentează ceea ce nu-și amintesc mai târziu, dar legătura cu mama este creată înainte de a apărea pe lume, iar sufletele se unesc pentru totdeauna.

Și din acel moment între voi s-a format o legătură invizibilă, dar foarte puternică.„Mi-e foarte greu să descriu în cuvinte toate emoțiile și sentimentele pe care le-am experimentat știind că ai apărut în burtica mea.

Tu crești atât de repede, privești lumea cu ochii tăi inocenți și în fiecare zi descoperi tainele acestei lumi.

Dar nu crești singur − eu cresc împreună cu tine și mă dezvolt în calitate de mamă.

Și vreau să știi că scopul vieții nu este doar acela de a fi fericit.Vei fi fericit dar vei cunoaște și tristețea, vei întâlni diferiți oameni – buni și răi, și vei decide pe cine să lași să intre în viața ta și pe cine nu.

Dar fiecare clipă trebuie să fie plină de fericire și stare de bine, astfel încât să trăiești astăzi și să nu te gândești la ziua de mâine.

Nu pierde timpul cu oamenii care îți tulbură liniștea. Fă ceea ce face sufletul tău să vibreze și restul va veni de la sine.Nu depinde de nimeni și nimic, deoarece energia creatoare este chiar în interiorul tău.

Dacă vei avea gânduri frumoase, atunci și viața ta va fi așa.

Ceea ce ai în mintea ta va ajunge să devină parte din tine, nu doar în gândurile tale, dar și în realitate.Din când în când bucură-te de tăcere și ascultă-ți esența, astfel vei clarifica orice îndoială care te macină.

Fii recunoscător, anume din acest unghi trebuie să privești viața.

Cu cât vei fi mai recunoscător, cu atât vei obține mai mult. Viața te va răsplăti.

Te iubesc necondiționat, indiferent de ceea ce faci sau nu mai faci.Sunt recunoscătoare vieții pentru că mi-a oferit ocazia de a fi mama ta.

Apreciez și respect relația noastră…cea care vine din adâncul sufletelor noastre.

Vreau să te protejez de tot ce te-ar face să suferi, dar asta ar însemna să te limitez, să-ți fur experiențele, și dacă m-ai ales să îți fiu mamă, tot ce pot să fac, este să te susțin și să te respect.Nu sunt în viața ta pentru a merge pe drumul tău, dar pentru a-ți fi călăuză.

Mulțumesc că ai făcut parte din mine, dragul meu.

Viața mea a devenit mult mai frumoasă când ai apărut în ea. Iartă-mi greșelile, învăț împreună cu tine!Aș dori să sărbătoresc cu tine multe zile de naștere, să te văd și să te iubesc în fiecare zi!”

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus