Coafurile din anii şaizeci au revenit la modă in anul 2020 ! Top 48 modele. – SteMir

Nebunia “Mad Men “

Serialul e un hit, iar coafurile doamnelor din Mad Men sunt foarte trendy! Îţi arătăm pas cu pas cum să reproduci trei coafuri de vedetă. E destul de simplu. Totodată, o să-ţi arătăm şi cele mai frumoase şi inspirate coafuri de pe podiumuriMarile case de modă prezintă coafuri stup exagerate, păr voluminos la spate şi breton foarte drept. E evident că toţi designerii s-au inspirat din serialul TV „Mad Men” pentru colecţiile de pimăvară-vară 2020. Strălucitoarele coafuri din anii şaizeci pot părea dificil de realizat, dar în realitate sunt mai uşor de reprodus decât crezi. Mulţumită noilor tehnologii, acum ne putem baza pe ondulatoare, plăci de păr şi bigudiuri calde pentru coafarea delicată a părului.

1.

2.3.

Volumul e secretul din spatele coafurilor din anii şaizeci – cu cât mai mult cu atât mai bine

Secretul din spatele realizării coafurilor nebune din anii şaizeci este volumul. Nebune e apelativul oficial şi potrivit pentru coafurile lui Betty, Joan şi Peggy. Nu contează dacă ţi-ai propus să-ţi faci o coadă, un updo din anii şaizeci sau un bob ondulat, fiecare va avea nevoie de volum şi deci de ceva pregătiri prealabile.4.

5.

6.7.

Pregăteşte-ţi părul lăsându-l să se usuce natural după spălare. Părul ar trebui să fie doar puţin umed. Aplică o mică cantitate de spumă sau ser pentru volum înainte de a rula părul pe peria rotundă sau bigudiuri calde. Apoi lasă părul să se usuce complet. Acum eşti pregătită pentru coafat.

8.

9.10.

Sfat: Foloseşte creme de coafat, ceară şi mult fixativ pentru a-ţi coafa părul. Din motive evidente, la fel făceau şi femeile din anii şaizeci

11.12.

13.14.

15.

16.Coafurile anilor şaizeci pe podium – și designerii s-au uitat la serialul Mad Men!

Dior

17.

Bretonul tăiat distinctiv se termină cu mult deasupra sprâncenelor, iar partea de jos a părului are mult volum. Dior foloseşte aici două elemente din anii şaizeci.

Chanel

18.Elena Miro

19.

Elena Miro, designerul pentru măsuri mari, ştie foarte bine că eşarfele sunt accesoriul perfect pentru coafurile anilor şaizeci

Moschino

20.Oscar de la Renta

21.

Oscar de la Renta o consilia pe Jackie Kennedy şi e foarte familiarizat cu stilul anilor şaizeci. Rochia de mai sus şi cocul elegant sunt dovezi clare ale acestui fapt.

Paul Costelloe

22.Paul Costelloe prezintă o versiune jucăuşă a acestei coafuri clasice a anilor şaizeci

Vera Wang

23.

Vera Wang ne-a surprins din nou: acest bob supradimensionat nu are cum să te lase indiferent!

Pentru Moschino stilul capri e cel câştigător. Cocul prins pe creştet (un accesoriu de păr e obligatoriu) arată şi mai uimitor cu o bentiţă cu buline

Modelele Chanel au un stil casual şi au părul tapat exagerat

Vezi următoarele modele din care te poți inspira :

24.25.

26.

27.28.

29.30.

31.32.

33.

34.35.

36.37.

38.

39.40.

41.42.

43.

44.45.

46.

47.48.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.