Coafuri scurte stratificate: noul trend in 2022 – SteMir

Dacă iubești părul lung, atunci stiliştii îți vor oferi multe opțiuni pentru coafare. Dacă ai ales coafuri scurte pentru că ai părul subțire sau foarte gros, alege coafuri scurte stratificate: noul trend în 2022.Fără îndoială, caracterul practic al părului scurt este cunoscut de toți. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că o coafură feminină stratificată îmbătrânește.În primul rând, este un mod bun de a-ți exprima personalitatea. În al doilea rând, este o modalitate excelentă de a corecta defectele în aspect. În plus, este un motiv logic pentru a-ți schimba imaginea. Și dacă tot îți schimbi coafura, îți poți schimba și culoarea părului.Coafura bob chic stratificat este potrivită pentru femeile moderne cu părul șaten. Lungimea părului nu este mai mare de baza craniului, iar stilul dezordonat îți poate da un aspect foarte tineresc.

Coafuri scurte stratificate: noul trend in 2022!

1.

Bob stratificat franjurat în două culori este o coafură potrivită pentru toate femeile, indiferent de vârstă. Vei fi elegantă și fermecătoare.2.

Bob Cut este coafura potrivită pentru doamnele și fetele cu păr subțire, în nunată deschisă luminoasă. Pentru a adăuga volum, părul se tunde inegal. Părțile laterale acoperă maxilarul pentru a crea un echilibru perfect.3.

Bob stratificat Albă ca Zăpada este o coafură la modă în 2022. Coafura oferă un aspect feroce sau o imagine funky. Părul alb, tuns scurt și ras pe ceafă, este apreciat de fetele tinere.4.

Bob pixie cut este o tunsoare scurtă ușor de aranjat și potrivită pentru fetele care nu doresc să-și ocupe prea mult timp cu coafatul. Tunsoarea este mai scurtă pe spate și mai lungă în partea din față. Cel mai bine arată pe părul șaten. Tunsoarea stratificată îți permite să faci cărare pe o parte, acoperind un obraz și dezvelindu-l pe celălalt.5.

Coafura Radiant Platinum pieptănată înapoi este potrivită pentru fetele cu o textură lucioasă, radiantă. Coafura este potrivită pentru evenimente și la o rochie superbă grațioasă.6.7.

8.


9.

10.11.

12.13.

14.15.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Coafuri scurte stratificate: noul trend in 2022! – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus