Coafuri rapide pe care le poți realiza doar cu un uscător de păr.

Dacă vrei să ai părul aranjat rapid, nu ai nevoie decât de un uscător de păr și puțină răbdare.

Iată cât e de simplu sa arăți mereu bine fără să depui prea mult efort!

1. Bucle lejere;Îți doreșți bucle lejere, pe care să le poti purta atunci când te-ai săturat de părul perfect întins?

Le poți obține folosind un uscător de păr! Cum?În primul rând, pentru a obține o superbă coafură în valuri cu ajutorul feonului, părul trebuie să fie umed.

Împarte-l apoi în două secțiuni egale și împletește-ți două codițe, legându-le cu un elastic de păr.Pasul următor este să îți usuci părul, după care îți poți desface împletitura!

2. Bucle mari;

O coafură cu bucle îți poate da o stare foarte bună, mai ales dacă, de regulă nu acorzi foarte multă atenție părului și îți este mai comod să îl porți strâns.Uscătorul tău de par este perfect și pentru acest tip de coafură, așa că nu vei avea nevoie de ondulator sau de o perie rotativă.

Tot ce îți trebuie sunt câteva bigudiuri de dimensiuni mari, pe care îți poți prinde șuvițele de păr, atunci când acesta nu este complet uscat.Mai apoi, usucă pur și simplu părul și desfă, la final, bigudiurile!

3. Păr drept;

Noi, femeile, parcă ne-am dori mereu ceea ce nu avem, cel puțin atunci când vine vorba despre părul nostru!Așadar, dacă ai un par buclat, e foarte posibil să îți doreșți să încerci un look diferit.

Dacă vrei să vezi cum te prinde o coafură cu păr drept, nu e nevoie să îți vizitezi hairstylistul.

Folosește uscătorul tău de păr și o perie de păr obișnuită.


Împarte părul în secțiuni subțiri. Usucă, mai apoi, fiecare secțiune în parte, în timp ce perii firele de păr de la rădăcină până la vârfuri.

4. Coafură bob cu volum;

Dacă ai adoptat o tunsoare scurtă, sau dacă ai de gând să o faci dar ți-e teamă că nu vei reuși să te coafezi singură acasă, îți spunem că se poate!Și de dată această, instrumentul minune este un uscător de păr profesional.

O metodă pe care o poți utiliza dacă ai o tunsoare bob și îți doreșți mai mult volum, este să îți pui în aplicare îndemânarea și să îți usuci părul în timp ce foloseșți o perie rotundă.Dacă nu eșți foarte îndemânatică sau vrei o variantă mai rapidă, pur și simplu usucă-ti podoaba capilară în răspăr.

5. Coafură Pixie;

Tunsoarea Pixie reprezintă o coafură în tendințe, care își păstrează locul în top de câțiva ani la rând.Dacă te numeri printre posesoarele acestei tunsori, îți spunem că poți să te aranjezi foarte rapid tot cu instrumentul magic și anume, un uscător de păr!

Pentru a obține un fabulos look Pixie, ai nevoie însă și de puțină ceară de păr.

Aplică o cantitate de produs pe palmă și aranjează-ți firele de par cu degetele, în timp ce îți usuci podoabă capilară.Ai văzut cât de rapid este?

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus