Coafuri cu împletituri – 25 idei elegante pentru toate tipurile de păr la modă în 2022. – SteMir

Coafurile cu impletituri de par, de cateva sezoane le vedem din ce in ce mai des, mai diferite, mai sofisticate, pe parul mediu sau lung, cret sau drept, deci este momentul sa le incerci si tu.Cred ca sunteti de acord cu mine ca sunt feminine fie ca sunt ample, lejere, simple sau dublu accesorizate si cat mai sic cu putinta.

O coafura noua, lejera, romantica, feminina te face sa te simti o persoana fericita, care se bucura de fiecare moment marunt din viata. Nu mi se pare corect ca doar 60% dintre femei sa fie fericite, ci mult mai multe ca de fapt fericirea este un mod de a fi si nu un bun material pe care sa-l imprumutam din cand in cand.Coafurile cu impletituri de par pot fi o sugestie romantica si eleganta pentru viitoarele mirese.

Coafuri cu împletituri – 25 idei elegante pentru toate tipurile de păr la modă în 2022. – SteMir1.

2.3.

4.5.

6.7.

8.9.

10.11.

12.

Coafura cu impletituri de par stil coronitaPentru obtinerea acestei coafuri romantice se fac impletituri laterale care se pot uni una cu alta formand o coronita sau se prind fiecare in spatele urechii.

-Imparte parul la mijloc, divizeaza sectiuni mari lateral, pieptanand astfel incat sa devina cat mai intins posibil pe cap.-Imparte sectiunile in trei suvite egale si tine-le separat.

-Incepe sa faci o impletituta pe piele, tragand suvitele in jos catre fata, apoi impletindu-le in mod normal, adica punand suvita dreapta peste cea din mijloc, apoi din nou cea din dreapta peste cea din mijloc.

-Continua sa impletesti pana la capat prinzand varfurile cu un elastic acoperit. Prinde-le impreuna formand astfel coronita impletita peste parul lasat liber sau prins.


13.

14.15.

16.17.

18.19.

20.Coafura cu impletituri de par cu model ” os de peste” sau coada de peste

Sa invatam cum se face impletitura de par stil ” os de peste”:-Se imparte parul pe care dorim sa-l impletim in doua sectiuni cu care vom face impletiturile.

-Ia o sectiune din fata suvitei stangi si trece-o prin fata peste suvita din dreapta-Acum, ia o sectiune fina din suvita din dreapta din nou si uneste cu suvita din stanga.

-Continua in acest fel si vei vedea rapid efectul de aspect de os de peste.

21.Citește și: Tunsori moderne pentru fața ovală – 27 idei originale și actuale pentru acest sezon. – SteMir

22.23.

24.25.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Un comentariu

  1. Pingback: Tunsori pentru un păr voluminos - 26 cele mai reușite tunsori . - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus