Ciocolată, miere și lapte: cele mai în vogă nuanțe ale părului în 2022 – SteMir

Dacă nu-ți imaginezi viața fără dulce îți propunem să alegi cele mai „gustoase” nuanțe ale părului din acest sezon.Cocktail de fructe

Ciocolată, miere și lapte: cele mai în vogă nuanțe ale părului în 2020! - SteMirStiliștii și-au propus să încerce rolul de barmen și au pregătit un cocktail special. Părul cu astfel de joc de nuanțe apare tot mai des pe paginile de Instagram.

„Cocktailul de fructe” este un tip de vopsire foarte complicată, care presupune combinarea mai mult culori: cea a căpșunii, piersicii, portocalei, ciocolatei și uneori a prunei. Cocktailul de fructe este realizat în tehnica balayage.Cream soda

Ciocolată, miere și lapte: cele mai în vogă nuanțe ale părului în 2020! - SteMir

Încă o nuanță care poartă numele unei băuturi dulci a cucerit celebritățile de la Hollywood. Cream soda este un amestec de nuanțe de bej, maro sau auriu. Această nuanță îi oferă părului o strălucire extraordinară. Poate fi realizată atât pe părul brunet, cât și pe părul blond.Blondul miere

Ciocolată, miere și lapte: cele mai în vogă nuanțe ale părului în 2020! - SteMirBlondul miere sau blondul șampanie este nuanța clasică care se potrivește oricui și scoate în evidență textura părului. Cel mai bine arată dacă este realizată în tehnica balayage.

Blondul caramel

Ciocolată, miere și lapte: cele mai în vogă nuanțe ale părului în 2020! - SteMirSe potrivește atât blondelor, cât și brunetelor, pentru că aduce soarele în păr. Blondul caramel este un amestec dintre nuanțe aurii cu cele ale mierii. Această nuanță poate fi pusă în evidență cu ajutorul mai multor tehnici, cea mai cunoscută, fiind ombre.

Fondue de ciocolată


Ciocolată, miere și lapte: cele mai în vogă nuanțe ale părului în 2020! - SteMir

Nuanța care poartă numele desertului renumit arată mult mai bine decât părul într-o singură culoare a ciocolatei. Asta pentru că la această vopsire se folosește nu doar culoarea ciocolatei, dar și cea aurie pentru a reda strălucirea. Stiliștii spun că această nuanță este perfectă pentru femeile cu ten măsliniu.Sorbetul de fructe

Ciocolată, miere și lapte: cele mai în vogă nuanțe ale părului în 2020! - SteMirAceastă nuanță ne duce cu gândul la vară, înghețată, fructe. Pentru a o obține, părul este mai întâi decolorat, apoi se aplică culoarea roșie la rădăcini, fucsia pe lungime și la vârfuri un pic de coral.

Sorbetul de fructe este recomandat celor ce vor să iasă în evidență.

Blondul lapte cu vanilieCiocolată, miere și lapte: cele mai în vogă nuanțe ale părului în 2020! - SteMir

Este considerată nuanța care întinerește, întrucât este o culoare caldă. La fel unii mai spun că este o culoare a glamourului ( în sensul bun) pentru că oferă o notă de noblețe. Este potrivită în deosebi pentru fetele cu ten închis și cu ochii căprui.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus