Cele mai reușite tunsori pentru părul aspru și des – top 30+ de idei extraordinare! – SteMir

Femeile cu părul foarte des și aspru deseori au probleme cu aranjarea părului sau cu alegerea unei tunsori reușite. Aceste probleme, însă, pot fi rezolvate cu ajutorul unor tunsori potrivite acestui tip de păr.Dacă doriți să arătați impecabil, vă recomandăm să optați pentru tunsorile în scări și tunsorile asimetrice.

Cele mai reușite tunsori pentru părul aspru și des – top 30+ de idei extraordinare!Tipuri de tunsori

Atât pentru părul drept cât și pentru cel ondulat stiliștii recomandă tunsorile cascadă și pixie.

1.2.

3.4.

5.6.

7.8.

9.10.

11.Cascadă

Această tunsoare deja de foarte mulți rămâne în topul preferințelor multor femei. Cascada este cea mai potrivită tunsoare pentru posesoarele părului des și aspru cu lungime medie. Părul tuns astfel se aranjează foarte ușor după direcția de creștere și cade frumos pe umeri. Această tunsoare se aranjează foarte ușor și nu necesită o îngrijire deosebită.

12.

13.14.

15.16.

Tunsori cu ”vârfuri în zdrențe”Aceste tunsori efectuate pe părul scurt sau mediu arată absolut superb! Posesoarele acestor tunsori au o imagine elegantă și rafinată. Această tehnică poate fi aplicată pe tunsorile sasson, bob și carre. Tehnica presupune filajul intensiv de sus al firelor de păr. Astfel părul aspru și des arată ușor și puțin neglijent.

Părului aspru i se potrivește tunsoarea carre cu filare intensivă a vârfurilor părului. În acest caz este important să atrageți atenția la volum și nu la forma tunsorii.Chiar și tunsoarea sasson care este o raritate printre posesoarele părului des și aspru va arăta superb dacă se va aplica tehnica tunderii părului ”în zdrențe”.

17.18.

19.20.

21.Pixie

Această tunsoare este considerată pe bună dreptate universală, potrivită atât părului lung cât și pentru părul ondulat. Pixie se potrivește perfect posesoarelor părului des și rigid creând o imagine elegantă. Pentru a obține un volum optim, părul nu trebuie aranjat, este suficient doar să treceți cu degetele prin păr. Un aspect ușor neglijent al tunsorii va ascunde rigiditatea naturală a părului.

Adolescentele care optează pentru această tunsoare capătă un aspect jucăuș, iar femeile mature întineresc vizual.

22.23.

Citeste si: Tunsoarea pixie va înfrumuseța întotdeauna părul mediu și scurt! 35 de modele deosebite! – SteMir

24.25.

26.Tunsoare în scări

Pe părul lung, tunsoarea în scări va crea o imagine rafinată. Această tehnică poate fi aplicată cu succes atât pentru părul aspru și des cu lungime medie cât și pentru cel lung. Tunsoarea în scări nu are un contur foarte evident. Această tunsoare potrivită pentru orice vârstă și oricare oval al feții este extrem de practică pentru că nu necesită o aranjare deosebită. Tunsoarea în scări este varianta perfectă pentru femeile care nu vor să piardă mult timp cu aranjarea și îngrijirea părului.

27.28.

29.30.

31.Atunci când lucrați asupra imagii dvs, este foarte important să aveți în vedere și trăsăturile exterioare. Oricare din variantele bob și pixie nu se potrivesc femeilor plinuțe pentru că crează o imagine neproporțională. Pentru domnișoarele înalte nu este recomandat să poarte părul drept cu o lungime medie, care de regulă adaugă înălțime.Pentru ca părul să devină moale și mai ascultător este nevoie de o îngrijire specială. Dacă părul a devenit uscat după ce a fost vopsit, faceți o mască hrănitoare cu vitamine.

Ajutăți părul să arate grozav folosind cu regularitate balsamuri, măști pentru păr și produse destinate părului aspru.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Un comentariu

  1. Pingback: 15 modele stilate ale tunsorii Carre pentru diferite tipuri de față. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus