Cele mai recomandate tunsori pentru femeile de peste 50 ani la moda în 2021. – SteMir

Cele mai recomandate tunsori pentru femeile de peste 50 ani la moda

Părul scurt la modă și confortabil, este o condiție indispensabilă pentru femeile de peste 50 de ani  mai ales pentru menținerea tonusului.Alege o tunsoare scurtă elegantă care oferă încredere și cu siguranță această nouă imagine îți va aduce apreciere din partea altora. De aceea in acest articol, vrem sa aflati cele mai recomandate tunsori pentru femeile de peste 50 ani.

Tunsoarea va accentua în mod favorabil forma feței și te va face să pari mai tânără cu câțiva ani. Părul scurt este mai ușor de aranjat. Acest stil este potrivit pentru doamnele ocupate.Bob clasic și gradual

O opțiune excelentă, care este întotdeauna la modă. Această imagine este preferată de mai multe vedete de cinema și show business. Avantajele bobului clasic sau gradual oferă o varietate de opțiuni, este ușor de aranjat, potrivit pentru firele de păr destul de subțiri.Poți alege opțiuni simple sau mai îndrăznețe. Părul arată elegant, iar dacă tunsoarea este graduală, subliniază favorabil pomeții și bărbia.

1.2.

3.4.Bob artistic

O mulțime de doamne creative preferă această opțiune. Este stilul adecvat pentru fata cu pomeţi largi. Volumul de pe vârf alungește ușor fața. Această tunsoare vine bine atât pe părul ondulat cât și pe părul neted.În funcție de starea de spirit, poți crea diferite opțiuni. Printre firele care zboară în direcții diferite, este ușor să se ascundă firele rare de păr gri. Pe o astfel de tunsoare, părul se poate vopsi pentru a arăta grozav. Este potrivit pentru doamnele supraponderale, deoarece nu necesită o îngrijire complicată.

Citeste si: 5 tunsori scurte ușoare și simple ce trebuie să le încerci5.

6.


7.


Pixie

Este una dintre cele mai elegante tunsori, este răcoritoare, tinerească și dă imaginii sexualitate. Această coafură în vogă, accentuează caracteristicile faciale. Arata grozav  pe părul întins. Reprezintă o opțiune potrivită pentru doamnele de succes, care au avansat pe scara carierei.Coafura poate fi aranjată atât cu spumă de păr cât și cu fixativ. Este ușor să-ți schimbi imaginea prin simpla schimbare a culorii părului. Necesită o îngrijire ușoară.

8.9.10.Dacă ți-a fost de ajutor acest articol, ajută-ne cu o distribuire.

1 Trackback / Pingback

  1. Coafuri superbe pentru femeile peste 40 ani care te vor întineri - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.