Cele mai recomandate coafuri pentru femeile cu firul gros. Top super idei – SteMir

Cele mai recomandate coafuri pentru un femeile cu firul gros

Tunsorile perfecte, dorite de multe femei, sunt într-adevăr foarte greu de realizat pe un păr cu firul gros. De aceea, tunsorile scurte pentru părul gros, ar trebui să aibă o anumită geometrie. Pentru a face o coafură naturală care nu provoacă niciun inconvenient, în special pe timpul verii, este important să alegi o formă potrivită a tunsorii. in continuare o sa va recomand tunsori pentru păr gros, ideale pentru a fi foarte frumoasă in fiecare zi.

Recomandare: Sampon extraordinar pentru par gros cu o formula pretentioasa si de cea mai buna calitate, foarte nutritiva, care prin extractul de smirna repara si imblanzeste firul gros, trateaza si imbunatateste textura.

Tunsoarea trebuie să fie aleasă în funcție de lungimea firelor de păr. Este foarte dificil să păstrezi o formă îngrijită pe toată durata unei zile, în special buclele medii, dacă firul de păr este gros și încăpățânat. Stiliștii notează că, pentru fața pătrată cu o bărbie proeminentă, firele groase de păr dau un aspect al feței mai gros. Lungimea firelor ar trebui, de asemenea, să fie aleasă în funcție de forma feței, deoarece câteva centimetri suplimentari pot distorsiona fața și pot face coafura necorespunzătoare.

Tunsori pentru păr gros

Coafurile scurte pentru părul gros, ajută la schimbarea imaginii și se potrivesc iubitoarelor de experimentare și noutate. Tunsorile scurte se aranjează ușor și o coafare nu durează prea mult. Iată câteva tipuri de tunsori pentru păr gros:

  • Pixy este coafură provocatoare, tinerească și ușor aerantă, potrivită pentru aproape orice față ovală. Tunsoarea pixy permite alegerea oricărei lungimi, iar pentru breton o formă diferită.

  • Bob este feminin și romantic, îți permite să efectuezi cu ușurință coafura zilnică, însă nu trebuie tăiat prea scurt. Bretoanele selectate corect ajută la atenuarea trăsăturilor faciale și la ascunderea defectelor (bărbie, față rotundă).

  • Tunsoarea bob în stilul anilor 1920, este o tendință trendy a sezonului. Coafura arată foarte impresionantă, dar pentru aranjare va trebui să muncești din greu. Forma strictă semicirculară a acestei coafuri, subliniază frumusețea firelor groase.

Citeste si: Tunsori bob – Coafuri pentru femeile care vor un nou look tineresc

  • Nu uitați de tunsoarea în scări. O astfel de formă poate avea o mulțime de opțiuni: asimetrie, breton sub formă de arc, cu linii stricte sau stratificat pe laturi.

Tu ce idei de tunsori pentru păr gros ai?

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.