Cele mai noi trenduri de manichiură pentru vara anului 2020! – SteMir

Nu știi ce să porți pe unghii vara aceasta? Am strâns cele mai noi trenduri de manichiură pentru vara 2020. Vezi ce se poartă și adaptează stilului tău personal.

Cele mai noi trenduri de manichiură pentru vara anului 2020! – SteMir

Manichiura ombre

În această vară se poartă unghiile ombre în nuanțe nude. Cum se fac unghiile ombre? Cu ajutorul unui burețel se aplică straturi succesive de ojă de diferite nuanțe în degrade.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Manichiura cu dungi

Nu se poartă orice dungi, ci cele îndăznețe și colorate. Cum se fac unghiile cu dungi? Cu benzile pe care le folosești de obicei la manichiura franțuzească.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Manichiura cu stropi

Da, poate părea o nebunie să îți stropești unghiile cu lac colorat în diverse nuanțe, dar gândește-te la rezultat, un model pe care nu o să-l mai vezi la nimeni.

15.

Citește și: Bucle perfecte: ce să facem pentru ca buclele noastre să reziste? – SteMir

16.

17.

Manichiura albă

Pentru iubitoarele de minimalism există manichiura cu lac de unghii alb. Va accentua bronzul și va arăta bine și la școală sau la locul de muncă.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.