Cele mai moderne coafuri scurte la moda în 2022! Care este preferata ta? – SteMir

Desigur, tunsorile scurte se încadrează mai armonios în tendințele actuale din anul 2022, pentru că este mult mai ușor și mai rapid să aranjezi părul scurt decât părul lung.Cu toate acestea, buclele care se încadrează până la bărbie, arată extrem de feminine și sunt în conformitate cu moda, iar datorită naturaleții, nu necesită manipulări complicate cu instrumentele de coafură și cosmetice foarte multe. Dar, care sunt cele mai moderne coafuri scurte?Recomandare: Un pachet la promotie pentru pentru parul foarte deteriorat, ce contribuie la restructurarea, revitalizarea si hranirea in profunzime a parului deteriorat.

Cele mai moderne coafuri scurte1.

2.3.

Părul scurt, ușor lucios în sezonul următor, va pierde o parte din popularitatea sa, lăsând liber tunsorilor dezordonate, cu fire ondulate și  fără prea mare grijă. Printre cele mai relevante opțiuni ale acestui an,  sunt tunsorile în cascadă și în scări,  pixy obraznic, bob și pătrat extravagant sau cu o parte rasă. Accentele trendy ale coafurilor pentru păr scurt, vor fi firele inegale, vârfurile ”rupte”, fire asimetrice și tăieturi agresive, transformând coafura clasică strictă, în capodopere de ultimă oră în materie de coafură.

4.5.

6.Short pixy, atât de popular în anotimpurile anterioare, va fi relevant în acest an. Versatilitatea și simplitatea maximă a tunsorii, se încadrează perfect oricărei dorințe la modă. În plus, această tunsoare, datorită varietății și a accentelor interesante, se potrivește oricărui tip de față. În ceea ce privește structura părului, chiar și a părului subțire,  o astfel de coafură arată voluminoasă și densă.În cazul în care firele de păr, prin natura lor, sunt foarte groase, atunci acestea sunt structurate sau subțiate, realizând unde  luminoase care dau coafurii o formă caracteristică. Tunsoarea cea mai relevantă a anului este pixy asimetric cu adaosuri creative, subliniind bretonul oblic.

Citeste si: Cele mai îndrăznețe tunsori scurte. Top idei indrăznețe7.

8.9.

Fără îndoială, amatoarele bobului scurt vor fi fericite să știe că în acest an versiunea clasică a acestei tunsori rămâne la modă. Desigur, un celebrul hair-stilyst, ar putea îmbunătăți bobul tradițional, completând cu accente noi si interesante.

Un comentariu

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 03 – 09 august 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus