Cele mai frumoase coafuri coadă de cal! 25+ de idei extraordinare! – SteMir

Parul poate fi prins in coada intr-o mare varietate de forme si se potriveste cu orice ocazie. Astfel, parul se prinde foarte usor in coada si este o coafura perfecta atat pentru sala de gimnastica cat si pentru o cina rafinata.Foarte multe vedete de la Hollywood isi prind parul in coada de cal atunci cand participa la diverse ceremonii sau evenimente importante.

Lungimea necesara a parului pentru a-l prinde intr-o coada de cal variaza de la mediu la lung. Daca nu aveti parul foarte lung, puteti folosi extensii pentru a vi-l putea prinde intr-o coada.Cel mai important atunci cand va prindeti parul astfel este sa aratati cat mai natural. Incercati sa prindeti toate firele de par cu mana si prindeti-le cu un elastic. Lasati coada sa cada in mod natural pe spate.

Daca aveti breton, atunci incercati sa va prindeti parul intr-o coada mai ingusta. Puteti diversifica forma parului prins in coada, incercand sa ii dati mai mult volum cu uscatorul de par. Puteti folosi clame sa prindeti sau sa fixati parul atat timp cat look-ul ramane natural.Atunci cand va prindeti parul in coada, privirile se concentreaza asupra fetei, deci va trebui sa puneti accent pe machiaj, ruj si pe cercei.

1.


2.3.

4.5.

6.7.

8.9.

10.11.

12.


13.

14.15.

16.17.

18.19.

20.21.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.