Cele mai exclusiviste tunsori wedge pentru femei în acest an – SteMir

Alegerea tunsorii poate fi uneori cea mai grea decizie de luat, pentru o femeie. Bineînțeles că poți lăsa hairstylist-ul să aleagă pentru tine tunsoare potrivită, dar pentru a nu fi dezamăgită cel mai bine e să știi ce-ți dorești și ce nu-ți dorești.Aici vei găsi cele mai apreciate tunsori wedge din anul 2022. Tunsorile wedge sunt apreciate în lumea întreagă deoarece se potrivesc tuturor stilurilor și tuturor fizionomiilor, iar arajanjarea părului tuns în această tehnică este mult mai ușor de întreținut și aranjat.Ție care îți place?Cele mai exclusiviste tunsori wedge pentru femei în acest an

Pixie este un tip de tunsoare potrivită atât pentru părul scurt cât și pentru părul mediu.1.

Valuri în nuanțe de blond. Această tunsoare este una foarte modernă și extravagantă. Așa cum sugerează și titlul, este potrivită pentru persoanele cu părul blond și scurt. Șuvițele sunt tunse în așa fel încât, să arate ca niște valuri.2.Poate acum ceva timp bretonul tuns foarte scurt arăta inestetic, acum însă, în combinație cu părul scurt arată extraordinar. Această schimbare se poate realiza cu ușurință chiar și acasă.

3.Bobul a fost și până acum mereu la modă, în schimb, bobul în straturi este cu siguranță o noutate. Acesta presupune formarea bobului din șuvite în diferite mărimi. Inegalitatea ar putea defini acest stil.

4.Tunsoare băiețească, așa cum îi spune și numele, este una masculină dar foarte apreciată și căutată în ziua de azi, în rândul doamnelor. Nu este o tunsoare de purtat zi de zi, ci mai degrabă pentru o ședință foto sau la un eveniment exravagant. Nu ai cum să dai greș cu ea.

5.Un loc important în topul tendințelor de anul acesta în materie de păr,  îl ocupă culorile vibrante cum ar fi: verde, albastru, mov, galben. Dacă nu ai avut niciodată curajul să-ți vopsești părul în aceste culori, acum este momentul perfect.

6.7.

8.


9.

10.11.

12.13.

14.15.

Dacă ți-a fost de folos acest articol despre Cele mai exclusiviste tunsori wedge pentru femei în 2022, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus