Cea mai mare greșeala pe care o faci când folosești oja! – SteMir

Manichiurista Simcha Whitehill a declarat pentru Allure că agitarea sticluței de ojă înainte de aplicare ar putea avea ca efect oja sărită de pe unghii și manichiură mai puțin rezistentă.Dacă ți se pare că manichiura pe care o realizezi singură, acasă, rezistă mult mai puțin decât cea făcută la salon sau la un profesionist, este posibil să faci o greșeală destul de comună. Este vorba despre agitarea sticluței cu ojă înainte de a aplica pe unghii.
Într-un interviu pentru Allure, nail artistul Simcha Whitehill a dezvăluit de ce agitarea ojei și a lacului de unghii este un lucru greșit.

Whitehill, care este cunoscută pe rețelele de socializare sub numele Miss Pop și colaborează cu numeroase staruri și case de modă, spune că “agitarea sticluței de ojă duce la formarea bulelelor de aer în ojă. Aceste mici bule sunt uneori transferate pe unghii și lasă găuri în stratul de ojă de pe unghii, dar care nu se observă cu ochiul liber.Iar acest lucru îți face manichiura mult mai puțin rezistentă, iar oja sare de pe unghii.”

O metodă de a preveni acceastă problemă este să rulezi cu grijă sticluța de ojă în palme, nu să agiți cu putere. De asemenea, atunci când bagi pensula în sticlă, nu mișca pensula de jos în sus pentru a încărca cu ojă.

Bulele se formează și când bagi pensula în sticluță, de acea nu ar trebui să ‘pompezi’ cu periuța sus-jos la gâtul sticlei“, mai spune Whitehill.
În loc să folosești forța pentru a agita cu putere oja, încearcă o metodă mai delicată. “Rulează în palme sticluța de ojă, ca și cum ai avea plastilină”, spune Whitehill.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.