Ce tunsoare ți se potriveste? Super tunsori la modă în 2020! – SteMir

Ce tunsoare ti se potriveste

Tunsorile bob sunt destul de populare în acest an. Ideea de a alege o tunsoare scurtă poate fi seducătoare, dar există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a decide ce tunsoare ți se potrivește. Prin urmare, înainte de a merge la salon, este important să îți stabilești caracteristicile faciale și apoi să alegi varianta corectă de tunsoare bob. Daca nu știi ce tunsoare ți se potriveste, atunci citește în continuare.

Ce tunsoare ți se potriveste?

Într-adevăr, această tunsoare deschide gâtul și fața oricărei fete. Cu toate acestea, este destul de important, cât de scurt va fi tăiat părul. Trebuie să știi că dacă nu te simți jenată de apariția unui gât ușor ras la spate, atunci vei fi nevoită să mergi la coafor, la fiecare trei săptămâni. Acest detaliu este important, iar dacă este neglijat, atunci părul va arăta dezordonat.

Persoana cu o față în formă de inimă are pomeții alungiți, fruntea înaltă și bărbia ascuțită, așa că trebuie să echilibreze forma fetei pentru a evita atenţia asupra bărbiei ascuțite. Datorită acestei forme a feței, poți să alegi o tunsoare bob stratificată chiar sub bărbie sau o tunsoare bob texturată, potrivită pentru femei de diferite vârste.

Recomandare: Masca pentru regenerare pentru par foarte deteriorat ce reface complet firul de par, hraneste, regenereaza parul din interior, fortifica, da elasticitate parului si da stralucire radianta si aspect sanatos parului. 

Dacă ai o față ovală, atunci alegerea perfectă va fi tunsoarea bob texturată până la bărbie, care va crea iluzia unei fețe mai largi. Dacă nu preferi această tunsoare, poți opta pentru o tunsoare bob cu breton, care poate ascunde fruntea și în același timp creează o formă mai armonioasă, scurtând lungimea feței.

Citeste si: Tunsori bob – Coafuri pentru femeile care vor un nou look tineresc

Principala problemă a unei fețe pătrate este de a ascunde duritatea acesteia. Cea mai potrivită tunsoare, este bob asimetric, mai lung pe partea din față, care devine treptat mai scurt pe partea din spate, prelungind vizual suprafața pătrată. În acest fel, vei putea înmuia linia feței adăugându-i trăsături fine.

Bob cu volum mare se potrivește persoanelor cu fața rotunda. Această tunsoare ascunde vizual rotunjimea feței.

Ce tunsoare ți se potrivește?

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.