Ce spune forma parului despre o femeie

Corpul nostru, imperceptibil pentru constiinta noastra, da in mod constant diferite semne, care spun despre starea interioara. Interpretarea lor corecta este cheia dorintelor, temerilor si intentiilor secrete ale interlocutorului. Asadar, vrei sa stii ce spune forma parului despre o femeie?

Ce spune forma parului despre o femeie

Par lung cu carare pe mijloc

Parul gros si lung, cu carare pe mijloc, sugereaza ca femeia cauta in mod constant un echilibru in viata. O astfel de femeie nu va risca niciodata. Si, de asemenea, inseamna ca o astfel de femeie este intotdeauna conservatoare si ii este frica sa-si piarda auto-controlul. Asa ca intotdeauna incearca sa fie eleganta si fara cusur in tot. Pentru astfel de femei, modul traditional al vietii de familie, este caracteristic.  In spatele parului lung, femeile se ascund de restul lumii, fara a le permite tuturor sa le invadeze viata.

Carare pe stanga 

Vorbeste despre dificultatea identificarii cu principiul feminin.

Carare pe dreapta

Este  dificil pentru o fata sa ia caracterul masculin.

O coafura asimetrica de lungime medie

Indica faptul ca femeia este o persoana suficient de flexibila, ca este adaptabila la conditiile in schimbare si ca se confrunta cu orice situatie dificila.

Citeste si: Cum sa te tunzi in functie de zodie. Tunsori femei care iti pot schimba viata

Coafura asimetrica

Femeile cu o astfel de tunsoare sunt deschise la flirturi, emotii luminoase. Ele se concentreaza pe aspectul lor si sunt preocupate de grija constanta a acestuia. Pentru ele, cinstea este ceva neobisnuit, preferand sa fie viclene, si de asemenea, se pot ascunde adesea sub o masca.

Ce spune forma parului despre o femeie 8

Par de lungime medie

Vorbeste despre o persoana puternica, dar romantica si subtila. Aceste femei au scopuri in viata, sunt femei de afaceri si au initiativa. Ele pot surprinde cu actiunile lor si sunt surprinse de actiunile altora.

Tunsori scurte

Femeile cu tunsori scurte, stilul ras, sunt foarte pline de viata, impulsive, uneori dure, dar intreprinzatoare si cu incredere in sine. Ele au un caracter independent si un bun simt al umorului. De asemenea,  traiesc dupa regulile lor si nu privesc inapoi. Femeile cu parul scurt sunt considerate libertine si senzuale.

Pentru femeile cu tunsori scurte, comportamentul masculin este tipic in anumite situatii. Nu au timp sa se ingrijeasca de parul lung, preferand mai putine miscari corporale in exces si, prin urmare, sunt mai practice in actiunile lor.

Un comentariu la „Ce spune forma parului despre o femeie

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.