Ce culori și modele de unghii sunt perfecte pentru această toamnă? – SteMir.

Manichiura de la prezentările de modă nu este un ghid direct de acțiune, ci o sursă de inspirație. Ideile văzute pe unghiile modelelor pot fi dezvoltate în felul lor și adaptate stilului. Pentru sezonul de toamnă 2021, maeștrii manichiuriști au propus multe soluții noi și inspiră la experimente independente.Ce culori și modele de unghii sunt perfecte pentru această toamnă?

Manichiura volumetrica este o tendință dificil de înrădăcinat în aspectele de zi cu zi: decorul 3D nu este foarte practic. Încearcă să îți înfrumusețezi unghiile cu pietre voluminoase. Cu toate acestea, nu este interzis să îți acoperi literalmente unghiile cu pietre.

Ca bază pentru o astfel de artă a unghiilor, nuanțele nud sunt potrivite. Piercingul unghiilor este o tendință pentru proprietarele de unghii lungi, dar numai pentru cele pe care nu le deranjează să le străpungă la vârfuri pentru a introduce inele mici – urmând exemplul din emisiunea Monse.
Efectul metalic revine întotdeauna la modă în sezonul de toamnă-iarnă, dar de fiecare dată într-un nou format. Anul acesta, manichiuriștii au decis să folosească bucăți de folie de aur și argint drept decor pe unghii.

Manichiură neglijentă nu este o tehnică nouă de manichiură. Este vorba mai mult de o tendință în spiritul frumuseții imperfecte.  Unghiile lungi, cât și cele scurte, cu margine liberă ovală, rămân la modă. Arată grațios și feminin, indiferent de designul pe care îl alegi.

Unghiile pătrate arată destul de masive și atrag atenția tuturor. Unghiile cu vârfuri ascuțite nu părăsesc listele tendințelor. Această opțiune în sezonul toamnă-iarnă 2021 a fost susținută de Rag & Bone, Balenciaga.

Citește și: 19 modele de unghii burgundy pe care cu siguranță trebuie sa le încercaţi. – SteMir

Migdalele sunt o alegere mai sigură decât unghiile ascuțite. Această formă rămâne și ea la modă (manichiura de la spectacolul Vivienne Westwood este dovada acestui lucru), cu toate acestea, unii maeștri de unghii au decis să o privească într-un mod nou: de exemplu, la spectacolul GCDS, unghiile cu forma de migdale au fost tăiate la vârfuri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.