Ce culori preferă domnii? Vei fi surprinsă! – SteMir

Deși se spune că bărbații nu sunt atenți la detalii, există domni care acordă o foarte mare atenție chiar și celor mai mici lucruri atunci când sunt cu adevărat interesați de o femeie. Mâna unei femei poate spune multe lucruri despre aceasta, iar culoarea pe care o alegem atunci când vine vorba de manichiură poate transmite anumite mesaje celor cu care intrăm în contact.

Nuanțele unghiilor tale pot spune ce fel de femeie ești, dar și ce stare de spirit ai. Chiar dacă nu te-ai gândit la acest lucru până acum, studiile arată că suntem influențate să alegem o culoare sau alta în funcție de starea noastră de spirit.

Am aflat că bărbații sunt mai atrași de anumite culori în defavoarea altora. Iată care sunt cele mai apreciate culori de ojă pe care bărbații le adoră la femei!

ROȘU

De ce? Pentru că e sexi și pentru că bărbații sunt atrași de această culoare (dovedit științific). Prin această culoare, tu îi transmiți că ești o femeie puternică și pasională. În combinație cu o ținută bine pusă la punct, poți chiar să dai lovitura și să îl cucerești. Poți alege această culoare la o întâlnire, dar și la un interviu pentru un job sau la serviciu. Roșul este culoarea cel mai des întâlnită în materie de unghiuțe.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

CORAL

Coralul este culoarea preferată de majoritatea femeilor, dar și de mulți bărbați, deoarece este percepută ca fiind cea mai feminină culoare. Bărbații vor aprecia mereu o femeie feminină, iar coralul se potrivește de minune cu preferințele lor. Această culoare merge foarte bine în zilele de primăvară și vară și se asortează perfect ținutelor cu teme florale și în combinație cu turcoaz. De asemenea, această culoare se potrivește tuturor nuanțelor de piele, dându-le o notă seducătoare celor care o poartă.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

VERDE SMARALD

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.