Câteva tunsori pixie scurte senzaționale pentru adolescente și nu numai! – SteMir

Cu mult timp în urmă,  părul lung era opțiunea tuturor femeilor deoarece el exprima eleganță și feminitate. În ziua de azi însă, lucrurile stau mult mai diferit.Tunsorile scurte au devenit extrem de populare în rândul vedetelor și în rândul tuturor persoanelor mai îndraznețe.Există o mulțime de tunsori scurte ce îți pot pune în evidență trasăturile și  care de multe ori emană mai multă feminitate decât tunsorile clasice pentru părul lung.Ca să înțelegi mai bine, vei găsi aici câteva tunsori de tip pixie care cu siguranță pun în valoare orice femeie, de orice vârstă.

Câteva tunsori pixie scurte senzaționale pentru adolescente și nu numai!Tunsoarea pixie dezordonată este perfectă chiar și pentru cel mai subțire păr! Această frizură îți oferă foarte mult volum și aranjarea sa este extrem de simplă.Trebuie doar să treci cu mâna prin păr de câteva ori în diferite direcții și ești gata de plecare. Poți purta orice ținută cu acest look, fie că vorbim de o ținută sport sau de o rochie elegantă.

1.Tunsoarea pixie combinată cu lateralele rase este la modă. Dacă vrei să te simți așa cum nu te-ai mai simțit niciodată, această tunsoare este pentru tine. Emană putere, feminitate, pericol. Cu siguranță nu este pentru oricine, dar dacă îți dorești o schimbare radicală, trebuie neapărat să încerci!

2.Tunsoarea pixie cu breton lateral este pentru tine, dacă îți dorești părul scurt, dar totuși, nu vrei să ai toată fața descoperită, bretonul combinat cu stilul pixie poate fi soluția ideală pentru tine.

3.Tunsoare Pixi cu influențe rock este potrivită pentru persoanele rebele cu o personalitate puternică. Poate fi realizată pe toate tipurile de păr, dar este recomandată în special, adolescentelor.

4.Pixie texturat este o idee grozavă pentru adolescente. O frizură foarte provocatoare și elegantă în același timp. Poate fi obținută foarte ușor prin tăierea părului foarte scurt și păstrarea părții de sus mai lungă.

5.

6.7.

8.9.

10.


11.

12.13.

14.15.

16.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Câteva tunsori pixie scurte senzaționale pentru adolescente și nu numai!, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus