Rochii de zi elegante si la moda – Tinute casual superbe 

Rochia de zi cu zi trebuie sa fie simpla, fara exces de decoratiuni. Insa, acest lucru nu inseamna ca aceste rochii de zi vor fi plictisitoare. Daca iti pui accesoriile potrivite pentru ea, imaginea se va dovedi a fi eleganta si feminina. Cele mai bune tesaturi pentru rochiile de zi elegante, sunt cele de calitate si cu o croiala la moda. Prin urmare, este necesar sa cumperi un model care sa se regasesca in colectiile de  marca, acestea fiind cele mai relevante si de incredere.

Pentru sezonul rece exista rochii de zi din lana naturala si alte tesaturi calde.
Dar, pentru a fi purtate pe timp de zi, sunt ideale modelele din tesaturi mixte, unde fibrele de lana sunt impletite cu alte tipuri de fire, acestea fiind cele mai potrivite.  Desigur, este ideal si frumos sa ai haine cusute in intregime din materiale naturale, dar nu intotdeauna acestea sunt si practice, mai ales daca ai o viata activa. Un model din material pur natural, se va boti usor si nu este indicat sa mergi la serviciu mai ales dimineata, intr-o astfel de rochie. Tesaturile mixte, vor permite mentinerea rochiei in forma sa originala. Pentru rochiile de zi, exista o varietate de tesaturi diferite disponibile.

O rochie stilata pentru fiecare zi trebuie sa fie universala. Cel mai bine este sa cumperi un model fara taieturi profunde, taieturi asimetrice si insertii de ochiuri, care sunt atat de relevante in acest sezon. De asemenea, aceasta nu trebuie sa fie prea stransa pe corp. Un astfel de articole vestimentar pentru zi,  trebuie sa fie confortabil si nu trebuie sa impiedice miscarea. Cea mai confortabila lungime este chiar sub genunchi sau doar putin peste genunchi. O rochie foarte lunga pana la podea, de asemeni, nu este foarte confortabila pentru zi.

Se arată 1–16 din 311 rezultate