Sandale dama online la moda in 2018

In moda pentru primavara-vara a anului 2018, pantofii, inclusiv in modelele de sandale dama, poti identifica mai multe modele majore, care au fost etalate in spectacolele de moda. Dintre acestea exista modele foarte extravagante, care au fost prezentate doar la cateva case de moda. Acestea sunt, de exemplu, sandalele hibrid si un fel de sandale in stil cizme de pescuit.  Sunt sandale obisnuite cu un degete deschis, dar sunt, de regula, completate de un varf care se extinde in sus, cu decupaje mari, creand imitatii de ochiuri. Sandalele gladiator au luat fiinta acum 2000 de ani la amfiteatrul roman, fiind prezentate azi, in moderne spectacole de moda, desi au suferit modificari drastice. Insa, principalele sale caracteristici raman neschimbate – curele incrucisate si fete in forma de T.

Este posibil sa mergi la alergare sau la antrenament in sala de sport in sandale de sport?  Nu, categoric nu, chiar daca sandalele au talpi sportive pronuntate, cu amortizare si snururi pentru sprijin suplimentar pentru picior. Insa, cu ajutorul lor poti sa creezi  nu numai imagini sportive relaxate de zi cu zi, dar si excentrice non-banale. La urma urmei, suntem deja obisnuiti cu faptul ca rochiile arata foarte bine cu adidasi. In acest caz, de ce sa nu porti vara sandale cu platforme? Sandalele simple din materiale de inalta calitate, uneori, arata mai luxoase si mai bogate decat cele decorate luminos.

Cel mai adesea acestea sunt create cu o singura bareta si cateva benzi transversale late de piele. In general, in ultimele colectii exista tendinte opuse – sandalele cu curele groase sunt intercalate cu sandale realizate dintr-o multime de tesaturi subtiri. Fireste, in ambele cazuri exista exceptii, precum sandalele care combina ambele tendinte. Sandalele cu o platforma masiva solida, au castigat demult dragostea femeilor la moda. In acest an, tendinta ramane aceeasi, modificand intr-o oarecare masura inaltimea, dar pastrand aceeasi masivitate, din sezon in sezon.

Se arată 1–16 din 121 de rezultate