Câinele cu dizabilități care a devenit erou, după ce a salvat un bebeluș îngropat de viu! – SteMir

Miercuri, comportamentul animalului a atras atenția fermierilor, după ce început să sape o groapă pe un câmp din satul Ban Nong Kam din nord-estul Bangkokului. Astfel, Ping Pong a reușit să dezgroape parțial copilul, care era încă în viață.Cainele cu dizabilitati care a devenit erou

O tânără de 15 ani, a cărei identitate rămâne necunoscută, a mărturisit că și-a îngropat bebelușul și a fost condamnată pentru tentativă de crimă. Ea a spus că s-a temut de reacția tatălui ei, dacă ar fi aflat că e însărcinată. Pe de altă parte, familia fetei a promis că va avea grijă de bebeluș.„Fata e acum în grija unui psiholog și a părinților ei, pentru că este în stare de șoc. Regretă ce a făcut și a acționat impulsiv, fără să se gândească. Se temea de reacția părinților ei”, a spus Panuwat Puttakam, reprezentant al Poliției din Cham Phuang.Cu toate acestea, ea a fost pusă sub acuzare pentru tentativă de crimă.

Ping Pong este un câine în vârstă de 6 ani care a fost lovit de mașină și își poate folosi doar trei picioare.„Am auzit un câine lătrând și un bebeluș plângând și m-am dus pe câmp să verific. Câinele săpase o groapă și se vedeau picioarele copilului. Ping Pong a fost lovit de mașină, dar l-am păstrat pentru că este lolai. Mereu mă ajută să am grijă de vite când merg la câmp. Tot satul îl iubește. E incredibil că a găsit bebelușul”, a spus Usa Nisaika, stăpânul animalului.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus