Burgundy rămâne în continuare cea mai căutată manichiură! Încă nu ai încercat această culoare? – SteMir

Burgundy – culoare foarte actuală în acest sezon, mai ales în combinație cu un decor gold. La fel ca și culoarea roșie, nuanța burgundy face parte din nuanțele clasice, folosite în manichiură, care se combină perfect nu doar cu o rochie bordo, dar și cu ținutele de oricare altă culoare. Aici, desigur avem în vedere că manichiura este monocromatică.

1.

2.

-Dacă doriți să combinați două sau trei culori într-o manichiură burgundy, în acest caz manichiura nu va mai fi universală, și se potrivi doar ocaziilor speciale.

3.

4.

-În acest articol vă propunem mai multe idei de manichiură burgundy și o colecție de fotografii din care vă puteți inspira.

5.

6.

–Rosul burgundy dark este o alegere potrivita pentru zilele insorite ale primaverii, cu atat mai mult cu cat iti pictezi unghiile doar partial. Baza unghiei nu este acoperita de oja, in timp ce mijlocul ei este traversat de o linie aurie perfecta.

7.

8.

–Această culoare este greu să o numești discretă, deși în combinație cu o ținută sobră, culoarea burgundy formează o imagine ideală, potrivită atmosferei de birou.

9.

10.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.