Bobul lung (lob). Cea mai în vogă tunsoarea de lungime medie. – SteMir

Lob (long bob= bob lung) este anul acesta, cea mai la moda tunsoare pentru par mediu. Desi bobul lung s-a purtat mai mereu, a revenit „in forta” in acest an. Daca ai un par scurt si vrei o lungime medie, atunci aceasta tunsoare este ideala.La granita dintre clasic si contemporan, lob-ul este o tunsoare nepretentioasa pe care o poti aborda fie ca esti adepta unui stil office sau funky!

Fizionomia nu este singurul criteriu de care ar trebui sa tii cont atunci cand te gandesti sa iti schimbi tunsoarea. Aleasa corect, tunsoarea bob lung iti poate conferi mai mult volum si iluzia unui par mai des, chiar daca textura lui este fina si matasoasa.Asadar, mai jos poti admira cele mai frumoase tunsori LOB si te poti inspira din cele mai fashioniste tunsori.

Bobul lung (lob). Cea mai în vogă tunsoarea de lungime medie. – SteMirBOB LUNG

1.2.

3.4.

5.6.

7.8.

9.10.

11.12.

13.14.

15.16.

17.18.

19.20.

21.22.

23.24.

Citește și: 21 modele superbe de manichiură pentru femeile încrezătoare. – SteMir

25.26.

27.28.

29.30.


Cu siguranta te-ai convins ca bobul lung este tunsoarea preferata a femeilor moderne, tot timpul pe fuga, a mamicilor care isi doresc o tunsoare usor de coafat, sau usor de ordonat.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Un comentariu

  1. Pingback: 15 modele de tunsori scurte pentru doamnele trecute de 40 ani. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus