Atenție: În cât timp de vindeci, de fapt, de coronavirus! – SteMir

Un expert din cadrul Comisiei Naţionale de Sănătate din China a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă în cât timp se vindecă o persoană infectată de COVID-19.

Li Xingwang, expert în cadrul Comisiei Naţionale de Sănătate din China (NHC) a declarat la Beijing că o persoană infectată de COVID-19, are nevoie de o săptămână pentru a se recupera. Acesta a precizat că simptomele uşoare ale coronavirusului nu sunt asemănătoare celor de pneumonie. În acest caz, pacientul prezintă doar o febră ușoară, relatează Reuters.

Un alt expert, Jiao Yahui, din cadrul Biroului de Administraţie Medicală al NHC punctează faptul că s-au rezolvat în mare parte problemele legate de pacienții care nu au avut acces la paturi în spitalele din China. Cu toate aceasta, mai sunt probleme legate de costumele de protecție, acestea fiind insuficiente.

Bilanțul în China a ajuns la 106 morţi şi 4.515 de cazuri de infectare confirmate, multe alte persoane fiind suspectate că poartă virusul, după cum au informat marţi autorităţile medicale din această ţară.

Aproape 10.000 de cazuri noi în lume în ultimele 24 de ore

OMS a anunțat sâmbătă că aproape 10.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus s-au înregistrat în ultimele 24 de ore în întreaga lume, cu un total de 142.539 de cazuri confirmate.

Dintre cele 9.769 de cazuri noi, aproape 7.000 au fost înregistrate în ţări din Europa, în timp ce în China au fost doar 18 cazuri, potrivit raportului zilnic al OMS.

Numărul deceselor de COVID-19 în lume este 5.393, iar dintre acestea 438 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore.

Sursa: stirimondiale.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus