Alege o fântână, în care să arunci o monedă, și vei afla aspecte ale vieții și personalității tale, care te vor uimi. – SteMir

Alege o fântână, în care să arunci o monedă, și vei afla aspecte ale vieții și personalității tale, care te vor uimi. - SteMir

Aveti 6 fantani si doar 1 moneda de aruncat. Fantana pe care ai ales-o va dezvalui aspecte ale vietii si ale personalitatii tale, care te vor uimi!

1. Autentic și atent.

Vezi onestitatea ca fiind una dintre cele mai importante valori pe care orice persoana ar trebui sa o aiba si, din acest motiv, arati intotdeauna ca esti autentic, natural si spontan. Ai o atitudine sincera fata de ceilalti si respecti regula: ii tratezi pe cei din jur asa cum ti-ar placea sa fii tratat.

Idealizezi prea des oamenii si asta e problema ta! Este important sa ai incredere in oameni, dar este, de asemenea, foarte important sa inveti sa distingi in cine sa ai incredere. Lumea este plina de oameni care te iubesc si te apreciaza, invata sa ii recunosti si sa cresti cu ei.

2. Tandru si precaut.

Esti o persoana calma, iubitoare si linistita. Vrei ca pacea si armonie sa fie mereu prezente in viata ta si, din acest motiv, eviti orice conflict.

Esti gradinarul vietii tale si intotdeauna aduni ceea ce semeni cu dragoste. Viitorul tau depinde de ceea ce faci in prezent!

3. Generos si de incredere.

Esti o persoana nobila si intotdeauna gata sa ii ajuti pe altii fara a cere nimic in schimb! Continua si vei vedea cum viata ta devine din ce in ce mai prospera si mai fericita cu fiecare zi care trece.

4. Strict si atent la detalii.

Motto-ul tau: totul se va face din prima. Esti o persoana inteligenta, rationala si muncitoare. Nu iti place improvizatia si, din acest motiv, incerci mereu sa respecti regulile cat mai precis posibil.

Sarcina ta principala este sa intelegi ca poti avea standarde foarte inalte si poti trai intr-o cautare constanta de excelenta, care in cele din urma nu se termina cu ceea ce doresti.

Ai talent natural, incerci sa faci totul bine, dar nu iti lasa obsesia pentru perfectiune sa te orbeasca si sa nu iti permita sa te bucuri de roadele minunate ale muncii tale!

5. Rational.

Esti o persoana care intelege foarte clar ce vrea sa obtina in viata si tot ceea ce trebuie sa faci pentru a realiza acest lucru.

Cand faci ceva, lucrezi fara intrerupere, cu dragoste, vointa si devotament, pana cand obtii tot ce doresti! Orientarea ta extrema te poate face putin insensibil si distant fata de alte persoane si aceasta este problema ta mare. Aminteste-ti ca toti suntem studenti si profesori.

Nici o intalnire nu este intamplatoare, ai ceva de invatat de la fiecare persoana care vine in viata ta si ai ceva de transmis fiecarei persoane care vine in viata ta. Cand intelegi asta, viata ta va fi mai intensa, mult mai completa si mai fericita!

6. Extrovert impulsiv

Esti cunoscut ca fiind o persoana fericita cu abilitatea de a lua mari riscuri.

Traiesti foarte intens, astfel incat iti asumi multe obligatii, si de aceea vei obtine o multime de sarcini. Gestioneaza-ti mai bine timpul si energia. Este important sa iti prioritizezi viata si sa iti organizezi timpul pentru a nu incalca obligatiile pe care le ai pentru tine si pentru ceilalti.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.