Aceste modele se poartă în anul 2023! Top idei de manichiură pentru femei moderne

Modele unghii 2023 îndrăznețe, dar totodată elegante și ușor de asortat la orice ținută sau atitudine.

 

Aceste modele unghii 2022 nu vor revoluționa industria manichiurii, dar îi vor conferi acesteia un aer clasic, rafinat, inspirat din marile epoci ale frumuseții și feminității.

 

De asemenea, în materie de manichiură, anul 2022 vine cu inovații care țin de forma unghiei, de îngrijirea și protejarea acesteia.

Care sunt cele mai în vogă modele de unghii ale anului 2023?

 

Aceste modele unghii 2023 se vor clasifica, precum în anii anteriori, în modele foarte purtate, foarte populare, în vogă, și modele clasice, purtate de-a lungul timpului, căci acestea au capacitatea de a nu se demoda. Iată care vor fi cele mai în vogă modele unghii 2023:

 

  • Modele unghii 2023 cu lac de unghii sidefat– modelele atent realizate pe unghie cu ajutorul lacului colorat vor fi la mare căutare în anul 2023.
   • Fie că pe unghie se vor picta flori, diverse desene sau personaje, este important ca lacul de unghii folosit să fie colorat și sidefat.

   

  • Pentru realizarea acestor modele este nevoie de un lac de unghii sidefat, cu o rezistență de până la două săptămâni, și de o pensulă subțire. Aceasta va permite ca pictura să fie realizată în detaliu, fără greșeli neplăcute din punctul de vedere estetic.

 

Modele unghii 2023 cu lac mat – lacul de unghii colorat care se usucă mat este de mare ajutor pentru realizarea unor modele de unghii deosebite.

 

 

 

  • Este important ca unghia să fie lucioasă, fie că este dată deja cu ojă sau nu. Se poate folosi și un lac de unghii transparent care să dea un luciu pronunțat unghiei.
  • Folosind o pensulă subțire, suficient de lungă și fermă, modele pentru unghii realizate cu lac mat vor atrage toate privirile. Este important să se aleagă o combinație de culori potrivită

 

   • Modele unghii 2023 cu efect perlat– ojele sau lacurile de unghii cu efect perlat sunt perfecte pentru modele de unghii deosebite și simplu de făcut.

   

 • Efectul perlat este foarte ușor de observat, are o alură elegantă și un rafinament aparte. Acest model, spre deosebire de celelalte, nu poate fi purtat pe unghiile de la picioare, fiind unul de inspirație vintage.

   • Modele unghii 2023 cu cristale – strasurile pentru unghii for fi și ele în vogă în 2023, dar folosite cu moderație, fără a încărca unghia.

   

 • Cristalele și pietricelele trebuie aplicate cu bun-gust și rafinament, fără a crea un model ostentativ, mult prea evident.

 

  • Modele unghii 2023 cu glitter – unghiile sclipitoare vor fi în vogă și în anul 2023, doar că se va opta pentru un glitter mai domolit, nu atât de țipător.
  • Glitter-ul în culori reci, precum gri, albastru marin sau purpuriu va fi perfect pentru modele elegante, de efect, ieșite din tipare.

 

   • Modele unghii 2023 3D – picturile 3D realizate pe unghii reprezintă piesa de rezistență a anului 2022 în materie de manichiură.

   

 • Realizate cu multă migală, în culori puternice și rezistente, modelele 3D sunt foarte îndrăznețe, având un impact deosebit asupra privitorului.

  • Modele unghii 2023 simple – în 2023, modelele simple pentru unghii scurte vor fi la mare căutare. Un lac rezistent, într-o nuanță deosebită peste care se poate face un desen mic sau se poate aplica un stras discret este suficient. În general, pe unghiile scurte se aplică modele de mici dimensiuni, astfel încât acestea să nu acopere întreaga suprafață a unghiei.

 

  • Modele unghii 2023 punctate – punctele vor fi și ele printre piesele de rezistență ale manichiurii în 2022. Modelele punctate sunt foarte ușor de făcut, pot fi purtate ca atare sau în diferite combinații.

 

  • De asemenea, aceste modele pot fi realizate cu mai multe culori, din lacuri cu texturi diferite și în mai multe dimensiuni. Pentru a le realiza nu aveți nevoie decât de lacul dorit și de o ustensilă pentru puncte. Aceasta poate fi înlocuită cu un obiect ascuțit, de mici dimensiuni (ac, scobitoare etc.).

 

  • Modele unghii 2023 semilună – este un model potrivit pentru unghiile scurte, mai ales dacă acestea au o formă ușor rotunjită. Modelul semilună va alungi întotdeauna unghia și îi va conferi un aspect foarte îngrijit.

 

  • Modelul semilună se realizează foarte ușor și constă în aplicarea unei baze transparente pe suprafața de deasupra cuticulei, această suprafață având formă de semicerc. Modelul semilună poate fi ajustat în funcție de preferințele fiecăreia și poate fi plasat și într-un alt unghi al unghiei.

 

  • Modele unghii 2023 ștampilate – ștampila pentru unghii a devenit o ustensilă foarte populară, aceasta fiind de mare ajutor în realizarea modelelor complexe. De pe o matriță cu modele de unghii se alege desenul dorit. Peste acesta se aplică o cantitate generoasă de lac de unghii în nuanța dorită, se elimină excesul și se ștampilează modelul pe unghie. Pentru ca modelul să aibă aderență, este indicat ca ștampila să fie din silicon.

 

  • Modele unghii 2023 magnetice – modelele de unghii magnetice sunt foarte elegante, dar și foarte ușor de pus în evidență. Acestea se realizează cu ajutorul unei oje magnetice și al unui magnet pentru manichiură. Modelele magnetice se pot realiza în mai multe direcții, dar și combinații de culori, în funcție de preferințe.

 

  • Modele unghii 2023 adaptate sezonului – modelele de unghii cu tematică nu se vor demoda niciodată, astfel că în 2022 se poate apela cu încredere la acestea. În perioada primăverii ghioceii și mărțișoarele sunt numai bune de pictat pe unghii. Același lucru este valabil pentru scoici în timpul verii sau pentru decorațiunile de sărbători. Și modelele personalizate cu inițiale sau chiar portrete vor fi foarte în vogă…

 

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus