Aceste coafuri scurte glam vor fi la modă în 2022 – SteMir

Ai părul scurt și nu mai știi cum să-l aranjezi? Sau ai părul lung și îți dorești o schimbare radicală? Acest articol vine în ajutor cu tendințele anului 2022. Știm cu toții că majoritatea femeilor aleg să-și scurteze lungimea părului, deoarece procesul de uscare și aranjare devine mult mai simplu.Cu toate astea, devine plictisitor să-ți aranjezi părul în  același fel sau să ai aceeași tunsoare de ani de zile. Aceastea sunt tendințele anului 2022. Părul scurt cu linii laterale.Dacă ai părul foarte scurt, liniile rase te pot ajuta să-ți împrospătezi total look-ul, de multe ori schimbând radical tunsoarea inițială.

Aceste coafuri scurte glam vor fi la modă în 20221.

Tunsoare cu trecere ușoară este un tip de tunsoare care se potrivește minunat persoanelor cu părul platinat. Trecerea ușoară între părul foarte scurt și cel mai lung, oferă un look foarte tineresc și aranjat.2.

Păr creț cu linii naturale. Dacă ești fericita posesoare a unui păr creț, această coafură este foarte elegantă și stilish.Este de ajuns doar să trasezi câteva linii pe părul scurt și vei arăta încântător.3.Tapatul părului poate transforma o tunsoare foarte cuminte, într-o coafura plină de volum. Această tehnică nu este foarte greu de realizat și este foarte la modă în anul 2022. Ai nevoie doar de un pieptene special pentru tapat și puțin fixativ. E timpul să încerci!

4.Deși acum mulți ani țepii erau populari în rândul bărbaților, iată că în anul 2022 aceștia sunt în tendință, dar de data asta în rândul femeilor. Este o frizură destul de îndrăzneață dar care te poate scoate din anonimat fără să-ți schimbi culoarea sau tunsoarea părului.Se realizează pe toate tipurile de păr scurt și ai nevoie doar de un gel foarte bun, care te ajută să-ți fixezi părul în forma dorită și pentru ca acesta să reziste întreaga zi.

5.6.

7.8.

9.


10.

11.12.

13.14.

15.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Aceste coafuri scurte glam vor fi la modă în 2022, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus