7 tendințe principale de vopsire a părului pentru acest sezon! Am ales culoarea ”ochi de tigru”.

Odată cu sosirea toamnei, inima fiecărei reprezentante a genului frumos este dornică de schimbări, cineva preferă să înceapă de la diete, altcineva își actualizează garderoba, iar cele mai disperate optează nu doar pentru împrospătarea propriei imagini, dar și pentru reparații în apartament.

Noi vă sugerăm să n-o luați chiar într-atât de serios, dar s-o porniți de la o nouă tunsoare și culoare a parului.

1. Ochi de tigru.Este evident de ce această tehnică ultramodernă de colorare a părului a fost numită astfel, tranziția de la maroniu spre auriu și strălucirea părului fac ca această culoare a să semene cu piatra semi-prețioasă „ochi de tigru”.Această tehnică de colorare este potrivită pentru domnișoarele brunete și pentru cele care au tenul închis.„În rezultatul acestei colorări se obține un efect contrastant, diferența de tonuri fiind de 2 sau mai multe”, explică stiliștii.Am îndrăgit imediat această tehnică originală de vopsire a părului,deoarece este o combinație incredibil de frumoasă dintre șuvițele caramel și culoarea ciocolatie a părului și ar fi imposibil să nu ne încânte!

2. Tehnica air touch.Una din principalele tendințe de anul acesta ce ține de vopsirea părului pare că nu va renunța nici anul care vine la această poziție.Această tehnică, inventată de stilistul rus Vladimir Sarbashev, este una dintre cele mai greu de realizat.

Tehnica de vopsire air touch este ideală pentru blonde, oferă efectul cel mai natural al șuvițelor și nu necesită o împrospătare prea frecventă: doar o dată la 4-5 luni.

3. Vopsirea în stilul nude.Este o tehnică naturală de colorare, în care aproape că nu există contraste.

Esența acestei metode constă în amestecarea diferitor nuanțe, care, însă, au aceleași tonuri și se utilizează pentru a crea impresia unei culori “naturale”.În cazul în care firul de păr este suficient de gros și nu are nevoie de volum suplimentar, puteți opta chiar pentru o singură culoare.Dacă ați obosit deja de ombre și balayage, iar sufletul vă cere o schimbare, încercați neapărat acestă tehnică simplă de colorare.

Naturalețea este mereu la modă!4. Șuvițe aprinse.Cel mai ciudat este faptul că în viața de zi cu zi acest de detaliu nu va fi vizibil, fiind ascuns de partea superioară a părului, aceasta ar fi doar în cazul în care nu doriți să atrageți atenția cu o coafură atât de originală.
5. Tonarea părului după metoda color relief.Vopsirea corectă a părului va creea un joc incredibil de culori, de tranziții și chiar va adăuga volum coafurii.

Dar trebuie să ținem cont de faptul că o asemenea tehnică de colorare necesită o permanentă aranjare minuțioasă.6. Soften pentru păr întunecat.Această tehnică blândă de colorare vă va ajuta să vă reîmprospătați părul închis la culoare, va adăuga volum, densitate și luciu frumos coafurii.

Efectul contrastant și reliefat se obține din contul decolorării șuvițelor.Vopseaua blândă, care are la bază ingrediente naturale, nu dăunează părului, doar îl reîmprospătează și îl îngrijește.7. Contouring.Sculptarea feței numai cu ajutorul corectorului și highlighter-ului nu mai este la modă!

Pentru a conferi o formă perfectă pomeților sau nasului, pentru a micșora vizual obrajii și pentru a corecta forma frunții, putem apela la vopsirea profesionistă a părului.Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus