7 coafuri inteligente care vor ascunde instantaneu rădăcinile grase! Top 20 de idei minunate! – SteMir

1. O eșafă cu imprimeu drăguț

Investește într-o eșarfă pentru păr, cu model drăguț, care va ascunde rădăcinile grase, în timp ce arată super cool.

2. Adăugați o înălțime suplimentară părului

Dacă doriți să vă ascundeți rădăcinile grase, utilizați o agrafă/clips pentru a trage înapoi partea superioară și apoi folosiți fixativ. Lăsați-l timp de cel puțin 10 minute, apoi rulați degetele prin firele de păr separat.
3. Semi coc

Este coafura ideală pentru zilele în care nu puteți să vă spălați pe păr. Puteți folosi un șampon uscat, apoi alegeți secțiunea superioară și aranjați-o ca un coc messy.4. Folosiți clipsuri de părInvestește-te în câteva clipsuri, ele te pot salva în zilele cu rădăcini grase.

5. Schimbă cărareaO cărare pe mijloc poate arăta părul plat și rădăcinile grase. Dacă schimbi direcția, pe-o parte, părul va căpăta mai mult volum și vei ascunde imperfecțiunile.

6. O împletitură voluminoasăO împletitură voluminoasă , în vârful capului, va ascunde perfecte urmele grase ale rădăcinilor. Scoateți câteva șuvițe pentrua înmuia stilul și sunteți gata!7.Pune-ți o șapcăÎn ultima instanță, dacă nu ai timp pentru mici retușuri, folosește cu încredere o șapcă, o pălărie sau o căciulă chic. Vei arăta minunat, fără să te mai stresezi că părul tău nu are o zi perfectă!

1.

2.3.

4.5.

6.7.

8.9.

10.11.

12.13.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.