7 alimente vegane de mâncat pentru păr sănătos! – SteMir

După cum știi, părul crește cu o rată de 1 cm pe lună și este practic imposibil să accelerezi acest proces. Dar creșterea înseamnă doar jumătate din luptă, deoarece, este necesar să începi o nutriție adecvată, pentru ca părul să aibă un aspect sănătos, puternic, atractiv și să aibă o densitate incredibilă.7 alimente vegane de mâncat pentru păr sănătos

MigdaleMigdalele sunt bogate în minerale precum magneziu, fier și vitamina B6, care ajută la accelerarea creșterii părului. Deficitul de magneziu duce adesea la căderea părului. Prin urmare, consumul de migdale favorizează creșterea părului și reduce căderea.

Semințe de cânepăUleiul de semințe de cânepă pătrunde în straturile interioare ale pielii și promovează o creștere sănătoasă a celulelor – aceasta este cea mai bună rețetă pentru obținerea unui păr frumos, neted și moale.

SpanacSpanacul conține multe vitamine A, C, B, B2, B6, B1, K și E, care favorizează creșterea părului. Stimulează creșterea părului prin susținerea funcției imune și, ca un antioxidant puternic, redă sănătatea scalpului la nivel celular.

LeguminoaseLeguminoasele sunt o sursă esențială de proteine, zinc, fier și biotină. Datorită acestei compoziții, leguminoasele favorizează creșterea părului și protejează firele de păr de spicuire.

LinteLintea este o legumă care conține o cantitate record de fier. În plus, conține proteine importante pentru creșterea părului.

AcaiFructele de acai sunt bogate în proteine, grăsimi Omega 3, 6 si 9 si vitamine precum A, B, C si E, care îți întăresc firele de păr de la rădăcină. Conținutul de zinc și acid folic, îmbunătățesc circulația sângelui la nivelul scalpului și ajută la regenerarea celulelor, contribuind la creșterea părului.

AvocadoAprovizionează organismul cu acizi grași, vitamine E și A, seleniu, zinc, calciu. Aceste componente redau strălucirea naturală a părului, reduc fragilitatea, iar numărul foliculilor este menținut. Avocado este util în special pentru creșterea părului, protejarea scalpului de radicalii liberi și combaterea căderii părului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus