6 coafuri rapide pe care le poți încerca acasă în 2021. – SteMir

6 coafuri rapide pe care le poti incerca acasa in 2020

Pentru a crea o coafura eleganta, unele fete merg la coafor, in timp ce altele sunt incantate sa isi faca acasa o coafura cu propriile maini. Eu va recomand 6 coafuri rapide pe care le poti incerca acasa foarte usor.Iata 6 coafuri rapide pe care le poti incerca acasa si tu:

Coada neobisnuitaSelecteaza o suvita densa langa urechea dreapta si impacheteaz-o intr-un inel  pe spatele capului. Fa la fel si pe partea stanga. Selecteaza restul firelor de par adunandu-le rasucit intr-un coc.  Cocul este fixat cu un ac de par.

1.2.

Coafura de searaPentru a crea aceasta coafura, vei avea nevoie de o rola profesionala sau o banda groasa de cauciuc, taiata. Impleteste firele de par de pe partea dreapta. Aplica rola in partea de jos a firelor de par. Aduna firele de par  pe rola, urcand  treptat spre varf. Fixeaza coafura cu clame.Gaurile de pe laturi sunt acoperite cu suvite impletite. Aceste coroane trebuie, de asemenea, sa fie fixate. Pulverizeaza parul cu un lac.

3.4.

Coafura pamblica

Imparte parului in trei parti egale. Leaga suvita centrala in coada, lasand laturile libere. Impleteste fiecare suvita, nu foarte strans. Aduna cozile, fixandu-le cu ajutorul unor clame.Pentru fiabilitate, pulverizeaza cu lac.

5.6.

Citeste si: 10 cele mai tari tunsori si coafuri par scurt de ultima ora

Coafura frumoasa pentru stradaAduna parul intr-o coada la spatele capului si fixeaza-l cu un elastic.  Decoreaza parul cu un ac de par decorative.

7.

8.

Coafura pentru o seara festiva


Aduna parul in coada si leaga-l in partea de jos,  lasand doar o suvita subtire langa tample. Rasuceste firele cu un ondulator. Din bucle se formeaza inelele si se pun in jurul elasticului, fixandu-le cu ajutorul clamelor, cat mai putin vizibil. Decoreaza coafura  cu un ac de par.9.

10.Coafura simpla pentru fiecare zi

Nu stii cum sa-ti faci o coafura de zi? Nu este nimic mai usor decat sa formezi un coc elegant care sa nu se desfaca  in timpul zilei. Fa-l in partea de sus a capului. Sau, aduna parul intr-o coada mare. Rasuceste apoi doua suvite din el.Aseaza suvitele intr-un coc. Totul este fixat cu un ac de par. In partea de jos poti forma  un arc  vesel.

11.12.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol, ajută-ne cu o distribuire.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.