5 pași ca să scapi de ruperea părului

5 pași ca să scapi de ruperea păruluiPrimul pas spre eliminarea părului fragil, este îngrijirea zilnică și corectă a acestuia.  Prin urmare, masca pentru părul fragil ar trebui să devină o parte importantă a cosmetologie de acasă, iar astăzi se găsesc produse cosmetice de calitate pentru îngrijirea părului deteriorat. Ele conțin doar ingrediente naturale, care nu numai că promovează eliminarea efectului de rupere, ci, de asemenea, au putere nutrițională și dau strălucire și frumusețe. Vreau sa va arat 5 pași ca să scapi de ruperea părului.

Iată 5 pași ca să scapi de ruperea părului:

1. Utilizează produse antioxidante.

Antioxidanții fac față efectului de rupere a părului, care are drept cauză expunerea la lumina solară sau tratamentul chimic. Produsele care conțin vitamina E (pantenol), măresc cantitatea de umiditate reținută în păr și îl fac elastic. Aceste componente se pot găsi în șampoane, balsamuri și seruri de păr.

2. Utilizează extracte naturale.

Recomandare: Pentru un par degradat noi recomandam ser cu uleiuri naturale de la Londa.

Biopolimerii din plante vor ajuta la menținerea hidratatării părului și la refacerea structurii externe a acestuia. Trebuie să folosești produse care conțin extract de caroba, extract de alge marine Cystoseira și Maki peruvian. Extractele de plante sunt deosebit de utile atunci când problema fragilității părului,  se datorează atacurilor chimice. Aceste ingrediente se găsesc în șampoane, balsamuri și seruri de păr.

3. Utilizează ulei de nucă de cocos.

Pune unt de nucă de cocos pe păr, de fiecare dată când îți speli părul. Uleiul înconjoară fiecare fir de păr și previne pierderea de proteine ​​în timpul spălării. Utilizarea prelungită a uleiului de nucă de cocos, poate îmbunătăți semnificativ starea de sănătate a părului.

Va recomand: Un sampon foarte eficient cu nuca de cocos ce il folosim in saloanele noastre.

4. Utilizează balsam de păr.

Poți alege balsam de păr care nu trebuie spălat. Folosește produse concepute special pentru părul uscat sau deteriorat. Balsamurile care conțin siliconi, vor face părul strălucitor și neted.

Va recomand: Noi in saloane folosim foarte des acest balsam pentru par uscat.

5. Întărește-ți părul cu proteine.

Pentru părul deteriorat, trebuie să alegi un mijloc de îngrijire complexă cu proteine ​​în compoziție. Acest lucru îl va face moale, suplu și hidratat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus