33 modele de vopsire pentru blonde, brunete și roșcate – Culori stilate și moderne. – SteMir

Psihologii afirmă că majoritatea femeilor își fac o tunsoare nouă, o aranjare nouă, își vopsesc părul nu doar pentru a fi atrăgătoare și pentru a fi mai încrezătoare. Noi, reprezentantele sexului frumos, în acest fel ne relaxăm și scăpăm de stres, plus schimbarea imaginii înseamnă și dorința de schimbări în propria viață.Aș dori foarte mult să fac o schimbare pozitivă… De aceea, săptămâna trecută am hotărât să-mi schimb total look-ul. Decizia am luat-o, la coafor mi-am făcut programare, iar să-mi aleg o coafură potrivită îmi era destul de dificil.

Vopsirea părului cu vopsea.În fiecare an apar tot mai multe variante de vopsire a părului, iar pentru a arăta stilat și tânăr trebuie să vă pricepeți în toate aceste tendințe.

Eu, de exemplu, am avut nevoie de o consultație a specialistului și de a viziona un număr impunător de reviste de modă.

Echipa noastră a selectat 33 de idei minunate de vopsire pentru blonde, brunete și roșcate.Priviți, inspirați-vă și imaginați-vă purtând o anumită coafură.

33 modele de vopsire pentru blonde, brunete și roșcate – Culori stilate și moderne. – SteMir1. Aici avem un șir de idei pentru vopsirea părului blond. 

Acestea sunt moderne în anul 2021.

1.2.

3.4.

5.6.

7.8.

9.10.

Modelele moderne de vopsire a părului se bazează pe preferințele tradiționale. Acestea sunt șuvițele lucioase și buclele bogate care emană sănătate.Acest efect poate fi obținut prin vopsirea părului în diferite nuanțe: de la ciocolată neagră și nucă, până la auriu ca grâul și blond argintiu.

11.12.


13.Rădăcinile întunecate au devenit o tendință datorită vedetelor hollywoodiene.

De exemplu, Cara Delevingne și Chloë Moretz își vopsesc părul anume în acest fel și îl aranjează haotic.

14.15.16.

Dacă sunteți o brunetă fermecătoare și vă doriți o schimbare, atunci priviți această colecție minunată. 17.

Puteți să vă înnoiți imaginea și fără o vopsire totală a părului.De exemplu, puteți face câteva șuvițe mai deschise. Ele vor crea frumosul efect de șuvițe decolorate de soare.

18.19.

La Hollywood mulți preferă vopsirea părului prin metoda ca „mierea”. Sunt note de culoare pe toată lungimea părului. Un exemplu evident este Selena Gomez.20.

21.22.

23.Pentru părul negru puteți alege clasicul ombre cu vârfuri de ciocolată, de foc sau de o nuanță mai deschisă, o combinație de albastru închis, roz, smarald sau un violet plăcut.Tehnica modernă de vopsire a părului este simbioza dintre vopsire și tonare folosind combinațiil cât mai naturale. Trecerea de la o culoare la alta este lină, iar nu bruscă.

24.25.

Roșcatele își pot vopsi părul în cele mai multe nuanțe, iar în acest caz se potrivește de minune tehnica de vopsire balayage. Tehnica ombre nu este recomandată, deoarece trecerile bruște nu vor arăta bine. 

26.

27.28.29.

30.31.

Citește și: 20 modele de coafuri și culori perfecte pentru sezonul de toamna-iarna – Tunsori noi si originale. – SteMir32.

Vă place? Cred că arată foarte bine combinația dintre roșcat cald și violet rece.33.

34.35.

Este important faptul că există diferite tipuri de tehnici de vopsire care păstrează structura naturală a părului pe întreaga lungime.Puteți uita pentru totdeauna de contrastul de culori.

36.37.

Vopsirea părului este practic o taină sacră care este dictată de procesele interioare care au loc în fiecare organism.După schimbarea exterioară și lumea devine mai viu colorată.

Aceste tehnici moderne de vopsire sunt destinate pentru o transformare rapidă.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Un comentariu

  1. Pingback: 5 rețete naturale pentru vopsirea părului - Ingredientul perfect pentru decolorare naturală. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus