30 femei curajoase care ne demonstrează că tunsoarea te poate schimba radical – SteMir

Ce face o femeie care vrea să-și schimbe radical viața și să înceapă totul de la zero? Desigur, merge la coafor și își schimbă radical tunsoarea. Aceste 10 femei curajoase demonstrează prin exemplul lor că tunsoarea poate schimba radical imaginea unei femei.Daca iti doresti o schimbare de imagine, atunci trebuie sa iei exemplu de la aceste 30 femei curajoase care ne demonstrează ca tunsoarea te poate schimba radical.

30 femei curajoase care ne demonstrează ca tunsoarea te poate schimba radical

1.2.

3.4.

5.6.

Demi Moore este prima urmașă a lui Sinead O `Connor, care a decis schimbări radicale. După ce și-a ras capul, actrița a primit un rol semnificativ în  filmul „Soldier Jane”. Kara Delevingne și-a ras capul pentru rolul din filmul „Viața într-un an”.Citeste si: WoW!! 15 super transformari femei care nu o sa iti vina sa crezi

Kara a continuat să participe la evenimente oficiale pentru bolnavii de la oncologie, cu nouă să coafură, fără a-și pierde încrederea în atractivitatea ei.

7.8.

9.10.

11.12.

Keke Palmer a apărut în public cu tricouri Afro, păr lung, tunsori Pixie și bob. Un nou experiment a uimit fanii: Keke și-a ras capul și apoi și-a vopsit cei câțiva milimetri de păr într-o nuanță violet luminată.Citeste si: 10 transformari incredibile care o sa te uimeasca

Amanda Stenberg și-a ras capul pentru rolul din drama „În cazul în care mâinile sunt atingeți.” Ea este sigură că noua imagine a făcut-o și mai atractivă. Kristen Stewart pentru rolul din filmul „World Underwater” și-a ras părul și nu a regretat.

13.14.

15.16.

17.18.

Decizia de a se schimba radical a fost influențată nu numai de perspectiva filmării. Advoa Aboah a recunoscut că de mulți ani nu a putut găsi o tunsoare optimă. Advoa nu s-a ras de dragul contractelor, ci pentru ca ea considera această imagine cea mai potrivită.Citeste si: Idei de tunsori par scurt care te fac mult mai frumoasa

 Jesse Jay a decis să îşi radă părul în 2013 pentru a strânge bani pentru caritate. Imediat după schimbarea imaginii, fata s-a simțit mai liberă.

19.20.

21.22.

23.24.

Cynthia Nixon actrița din seria TV „Sex and the City”, a preferat să-și radă capul pentru rolul principal. Steaua a spus că îi place rezultatul și se gândește să rămână cu această imagine pentru totdeauna.

Citeste si: Cele mai spectaculoare transformari de par din acest anNatalie Portman de dragul filmării în „V for Vendetta”, și-a ras capul și nu a regretat. Potrivit lui Portman, singurul minus al actualizării este recunoașterea.

25.

26.27.

28.29.

30.

Maria Kozhevnikova și-a  ras părul chiar în cadrul filmului „Batalionul de moarte”. Pe lângă Kozhevnikova, Maria Aronova și alte 60 de actrițe curajoase și-au ras capul în acest film.

Daca ti-a placut acest articol, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim!

Un comentariu

  1. Pingback: Top 30 tunsori moderne pentru femei îndrăznețe în 2020 - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus