3 greșeli care îți îmbătrânesc pielea mai repede decat crezi

3 greșeli care îți îmbătrânesc pieleaDelicată,  sensibilă… Se pare că știi totul despre pielea ta, dar practica cosmetologilor  îți arată că nu este așa. În plus, față de predispoziția ereditară, stresul zilnic, obiceiul de a te încrunta, precum și lipsa veșnică de somn, afectează zona cea mai vulnerabilă a unei femei, de aceea vrem sa va prezentam top 3 greșeli care îți îmbătrânesc pielea.

Ce greșeli în ritualurile zilnice de frumusețe, fac ca  pielea să îmbătrânească mult mai rapid?

Iată doar 3 greșeli care îți îmbătrânesc pielea

  • Greșeala 1: Uiţi să aplici crema pe zona pleoapelor

Pielea din jurul ochilor este foarte subțire, și, practic nu are glande sebacee, fiind lipsită de grăsime subcutanată. Nu este surprinzător că primele semne de vârstă apar pe ea. Și, foarte puțini oameni știu că efectul de îmbătrânire poate fi amânat.

Recomandare: Crema foarte buna pentru ridurile din zona ochilor.

Aplicarea în timp util, tonifierea și hrănirea pielii pleoapelor, folosind mijloacele destinate special pentru această zonă, reprezintă cea mai bună prevenire a îmbătrânirii precoce și o modalitate de a-i prelungi tinerețea și sănătatea.

  • Greşeala 2: Aplici crema incorect

Cosmetologii spun tot mai des că metoda de aplicare a cremelor, joacă un rol decisiv în îngrijirea calitativă a  pielii. Cum se face corect?

După spălarea și aplicarea serului pe față, ia cremă de mărimea unui bob de mazăre pe degetul inelar al mâinii drepte și pune câteva puncte mici sub pleoapa inferioară și sub sprâncene. După aceea, prin mișcări ușoare,  răspândește crema din colțul exterior al ochilor spre colțul interior și apoi de la nas până la coada sprâncenei. Așteaptă până când este complet absorbită. După ce a fost absorbită în totalitate, aplică agentul de protecție solară, hidratantul de față sau baza de machiaj.

  • Greșeala 3: cumperi produse cosmetice de calitate scăzută

esteto.ro
Cu ajutorul cosmeticelor decorative, poți deghiza ușor imperfecțiunile pielii din jurul ochilor, cu condiția ca acestea să fie de calitate.  Pielea subțire, forțată în mod constant cu un produs de proastă calitate, duce la apariția ridurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus