3 cele mai bune șampoane pentru scalpul uscat

Există o regularitate: părul uscat și scalpul cu pielea uscată. În acest caz părul este lipsit de viață, predispus la secțiunea transversală și fragilitate, deoarece este deshidratat și fără elasticitate. Scalpul este adesea iritat, existând mâncărimi și, eventual, mătreață uscată. Situația este exacerbată de utilizarea șampoanelor improprii. Cum să alegi un şampon pentru scalp uscat ?

Recomandare: Cele mai vândute șampoane pentru scalp uscat

Un șampon bun pentru scalpul uscat ar trebui să conțină suplimente medicinale, extracte de plante și substanțe nutritive,  care ajută la vindecarea scalpului uscat. Lanolina, lecitina, proteinele ​​sau alte ingrediente similare,  ajută la menținerea umidității pielii scalpului. Un șampon bun pentru părul uscat are un nivel scăzut al pH-ului.

Iată 3 dintre cele mai bune șampoane pentru scalp uscat:

1. Kerastase Bain Satin 2

Sampon pentru scalp uscat Șamponul  profesional pentru scalp uscat și păr deteriorat Kerastase Bain Satin 2 este protagonistul multor premii, pe ambalaje existând ștampilele corespunzătoare. Este  potrivit pentru scalp sensibil, păr predispus la fragilitate și căderi masive ale firelor de păr. Şamponul include un complex special dezvoltat de Loreal, care conferă părului  strălucire, elasticitate, dând scalpului un aspect moale și sănătos.

Comandă online de pe esteto.ro

2. Herbal Essences «Sărutul ploii»

Citeste si: 3 cele mai bune plăci de păr care nu ard părul 

Șamponul  din plante esențiale „Kiss of rain” este ideal pentru părul uscat și deteriorat, incluzând și o mască și un balsam. Şamponul este foarte ușor, nu face spumă multă, dar, în ciuda acestui lucru, părul devine ușor de pieptănat, neted și umezit iar scalpul își recapătă sănătatea.

3. Natura Siberica

Sampon pentru scalp uscatȘamponul organic  de la Natura Siberica „Protecție și nutriție” pentru părul și scalpul uscat nu conține parabeni și siliconi. Conține extracte de lapte de cedru și radioli roz, care măresc vitalitatea părului și hrănesc întreaga suprafață a scalpului. Șamponul are un miros frumos discret.  Părul se spală bine, devine neted, friabil și mătăsos. În același timp, este bine umezit, devenind elastic și bine îngrijit.

 Comandă online de pe aoro.ro

Tu ce folosești pentru scalpul uscat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus