3 cele mai bune plăci de păr care nu ard părul

Nu în zadar, multe frumuseți caută modalități de a îndrepta cel mai bine și în condiții de siguranță părul. Cea mai rapidă cale și eficientă este utilizarea plăcii de păr. Tu stii care sunt 3 cele mai bune plăci de păr care nu ard părul?

Recomandare: Cele mai vândute plăci de păr la prețuri foarte bune.

Placa de păr este un dispozitiv special pentru îndreptarea părului. Principiul de funcționare este acela că, firele de păr sunt presate între două plăci încălzite. Aceasta poate fi folosită în viața de zi cu zi. Diferența dintre diferitele dispozitive, este disponibilitatea funcțiilor suplimentare și utilizarea diferitelor materiale ale plăcilor de încălzire. Aceste materiale sunt: metal, ceramică, turmalină și titan. Cele mai frecvente sunt plăcile ceramice. Ele oferă protecție părului și sunt destul de accesibile. Iată un top al celor mai bune 3 plăci de păr.

3 cele mai bune plăci de păr care nu ard părul

1. BABYLISS I-Pro ST387E

Placi de par care nu ard parul 1Plăcile ceramic ale acestui dispozitiv fac față ușor oricărei grosimi de păr si oricărei lungimi. Placa alunecă ușor pe păr, nu lasă urme și nu se lipeşte. Pentru confort, modelul este echipat cu un indicator de alimentare și protectie a cablului împotriva răsucirii. Placa dispune de două funcții, pentru îndreptarea părului și pentru crearea de bucle ușoare. Oferă o încălzire rapidă și uniformă, și are efect antistatic.

Cumpara online cu 329 lei de pe evomag.ro

2. PHILIPS HP8324

Citeste si: 3 cele mai bune plăci de păr care nu ard părul

Placi de par care nu ard parul 2Dispozitivul se remarcă prin excelenta sa siguranță de utilizare. Dispune de funcția de rotire a cablului, excluzând  torsiunea acestuia. Acoperirea plăcii este ceramică, care, spre deosebire de metal, tratează mai atent părul. Placa este dotată cu ionizare și atunci când lucrează cu părul, dispozitivul saturează firele de păr cu ioni încărcați negativ. Parul este mai puțin electrizat și devine mai neted și mai strălucitor.

Cumpara online cu 107 lei de pe evomag.ro

3. REMINGTON S8700

Placi de par care nu ard parul 3Remington S8700 are un umidificator de aburi. Părul, înainte de a fi încălzit este saturat cu aburi reci, iar temperatura ridicată nu îl arde. Acest lucru se datorează plăcilor flotante. Dispozitivul are o acoperire ceramică sigură cu keratină, ulei de argan și macadam.

Cumpara online cu 360 lei de pe evomag.ro

 

Tu ce placa de par folosesti? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus