27 unghiuțe nude perfecte pentru birou – SteMir

Unghiile nud sunt elegante și versatile. Deoarece nudul este neutru, se va potrivi cu orice culoare și orice model. Acestea fiind spuse, înseamnă, de asemenea, că există prea multe modele de unghii nud din care să alegi!Așadar, am făcut o parte din munca dvs. și am găsit 27 dintre cele mai frumoase unghii nud pe Instagram. Veți găsi un aspect sclipitor, modele la modă, unghii cu strass strălucitoare și multe altele.

27 unghiuțe nude perfecte pentru birou – SteMir1.

În prima idee, avem un set elegant de unghii pentru a vă arăta. Aceste unghii sunt destul de scurte și toate sunt pictate în nud lucios. Două unghii pe fiecare mână prezintă, de asemenea, o artă florală neagră elegantă și unică.Neagrul și nudul arată atât de elegant împreună. Acesta este un design ușor de purtat. Puteți recrea un aspect similar cu orice ojă nudă și autocolante florale care pot fi cumpărate online.2.

În continuare, avem un design de unghii strălucitor și elegant, care ar fi perfect pentru petreceri, ocazii speciale și nunți. Toate unghiile sunt nud cu vârfuri albe subțiri și câte o unghie pe fiecare mână este decorată cu strasuri.Strasurile arată atât de strălucitor cu culoarea neutră. Este o idee uimitoare și puteți recrea acest lucru sau puteți alege doar nud și pietre fără alb. Pietrele pot fi cumpărate online în orice formă și dimensiune.3.

Următoarea idee de unghii este atât de glam! Aici avem unghii nud în formă de coffin și două unghii pe fiecare mână sunt decorate cu frunze de aur. Ne place aurul, deoarece conferă unghiilor un aspect luxos.Aceasta este o altă manichiură care ar fi perfectă pentru o ocazie specială. Puteți cumpăra frunze de aur online și puteți recrea acest lucru sau puteți folosi aurul pe toate unghiile.4.

5.6.

7.8.

9.10.

11.12.

13.14.

15.


16.

17.18.

19.20.

Citește și: Unghii Coffin Negre – 21 Modele lungi și îndrăznețe pentru femeile la modă. – SteMir

21.22.

23.24.

25.26.

27.Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 27 unghiuțe nude perfecte pentru birou. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.