25 cele mai frumoase culori și idei de coafuri pentru această vară. – SteMir

Când primăvara se schimbă în vară, multe doamne se gândesc să-și schimbe aspectul pentru a se potrivi noului sezon. O modalitate prin care puteți face acest lucru este cu părul.Puteți avea o tunsoare nouă și elegantă sau puteți încerca una dintre culorile must-have ale anotimpurilor. Cu toate acestea, există atât de multe culori și tendințe diferite, încât poate fi dificil de ales.Suntem aici pentru a vă ajuta și am găsit 25 de culori de vară pe care ar trebui să le încercați la sosirea sezonului. Există o culoare a părului pentru toată lumea – de la tonuri aprinse de cupru până la nuanțe calde de blond.25 cele mai frumoase culori și idei de coafuri pentru această vară. – SteMir

1.În prima, avem o idee șic de păr pentru a vă arăta. Părul are o nuanță brună superbă, iar apoi culoarea se transformă într-o uimitoare culoare de blond deschis.Această combinație de culori este pur și simplu fenomenală și îți va arăta cu adevărat aspectul gata pentru noul sezon. Recreați acest lucru sau încercați o altă nuanță de blond. Orice nuanță de blond se va potrivi cu culoarea mai întunecată a rădăcinii.2.Următoarea idee de păr prezintă elemente mai frumoase ale blondelor. Pentru aceasta, părul este închis la culoare, cu adăugări de blond cald. Acesta este un aspect șic și ușor de purtat, care se va potrivi tuturor. Este o idee grozavă pentru cei care nu sunt pregătiți să lase vara în urmă și care doresc în continuare o coafură „caldă”.3.Faceți senzație în această iarnă cu părul ca acesta! Această coafură prezintă o nuanță roșie vie la rădăcină și apoi părul se transformă într-o culoare de ghimbir arămiu. Culoarea ghimbirului este atât de strălucitoare, îndrăzneață și frumoasă.Acest lucru ar fi perfect pentru doamnele care vor să-și transforme complet părul. Puteți să recreați acest lucru sau să utilizați o nuanță de ghimbir similară ca o culoare uniformă, nu doar ca evidențiere.4.

5.6.7.

8.Recomandare: Sampon pentru Volum – Londa Professional Impressive Volume Shampoo 1000 ml

9.10.

11.12.

13.14.

15.16.

17.18.

19.20.

Citește și: Păr argintiu – 21 combinații moderne pentru 2021. – SteMir

21.22.

23.24.

25.Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 25 cele mai frumoase culori și idei de coafuri pentru această vară. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Un comentariu

  1. Pingback: Unghii scurte din acryl - 23 modele actuale și moderne. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus