24 modele unice și deosebite pentru sezonul de iarnă. – SteMir

Nuanțele vibrante ale verii, lasă loc variantelor mai calde, cu spațiu pentru pasteluri într-o nouă gamă de culori și revenirea la tonurile întunecate.În acest sezon multe triburi urbane se întorc cu forță, dar printre ele se remarcă punk-ul și, mai presus de toate, negrul clasic sau tonul cerului de iarnă.Noi am ales 24 modele unice și deosebite pentru sezonul de iarnă. Totuși nu există nimic mai classic decât manichiura în nuanță pink. Adaugă un fulg de zăpadă și ești în trend.24 modele unice și deosebite pentru sezonul de iarnă

1.2.

3.4.Prezentările de modă pentru iarna 2020-2021, precum Prada, au dat tonul general acestei reveniri, în timp ce linia de frumusețe a lui Chanel prezintă un design de unghii cu gradient pentru iarnă.

5.6.

Dacă nu este prea mult pentru tine, adaugă doar un pic de strălucire aurie pe un ton de roz lucios.7.

Aurul este una dintre cele mai bune opțiuni pentru unghiile de iarnă, deoarece este una dintre culorile tradiționale de Crăciun.8.

Designul dimensional în arta unghiilor este acum la modă. Pentru unghiile de iarnă, alege o manichiură contrastantă. De exemplu, poți împodobi câteva unghii cu un model texturat sub forma de brad, steluțe, glob.9.

10.11.

12.Când mâinile tale strălucesc și scânteie iarna, arată incredibil de frumos, mai ales când reflectă lumini de zână pe unghiile tale. Alegerea accentelor depinde de ținuta și gustul personal.

13.

14.15.

16.Unghiile cu temă de iarnă diferă mult de modelele de unghii de vară. Iarna este momentul să te uiți la pulover și să imprimi manual acest design pe unghii. Astfel, puloverul și unghiile tale se vor potrivi cu siguranță și vor uimi pe toți din jur.

17.

18.19.

20.Unul dintre lucrurile noastre preferate în anotimpul de iarna, evident, este Crăciunul. Astfel, îți poți împodobi unghiile cu un design festiv. La fel ca și în cazul puloverelor de iarnă, modelele de Crăciun sunt unele dintre cele mai bune idei pentru manichiura ta de iarnă.

21.22.

23.24.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 24 modele unice și deosebite pentru sezonul de iarnă. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus