24 modele uimitoare de unghii migdală pentru a-ți reîmprospăta aspectul. – SteMir

Unghiile în formă de migdale amintesc de migdalele reale și de aici și-a luat numele această formă. Formă are un punct mai rotunjit, în comparație cu unghiile stiletto, dar este mai acută, în comparație cu forma rotundă. Iată 24 de modele uimitoare de unghii migdală pentru a-ți reîmprospăta aspectul.24 modele uimitoare de unghii migdală pentru a-ți reîmprospăta aspectul

1.Pentru un aspect frumos de zi cu zi alege unghii migdale negre. Unele lacuri au sclipici încorporate, dar acest design sclipitor poate fi aplicat ca un strat de acoperire. Acesta este considerat a fi unul dintre cele mai simple modele de unghii.

2.3.

4.5.

Migdale nud cu o linie strălucitoare este de o eleganță rafinată. Culoarea nud este deseori aleasă pentru evenimente formale și ocazii speciale. Linia fină de sclipici argintiu este elementul principal al fiecărei unghii. Există, desigur, mai multe tipuri de accente – unele sunt la fel de vizibile, iar altele sunt mai puțin vizibile.

6.Unghii migdale scurte pentru manichiura de zi cu zi sunt astăzi în trend. Designul are o lungime ușor de gestionat, care nu interferează cu activitățile zilnice, ceea ce le face foarte populare în rândul femeilor active. Culoarea albă este foarte curată și oferă un aspect foarte îngrijit. Există multe modele pe care le poți adăuga.8.

9.10.

11.Unghiile migdale roșii sunt spectaculoase și uimitoare. Cu o lungime ușor controlată, nu împiedică activitățile de zi cu zi. Pot fi aplicate multe accente trălucitoare, iar alegerea este pur și simplu a ta.

12.13.

14.15.

Unghiile migdale cu aspect de manichiură franceză sunt potrivite pentru orice ocazie. Finisajul natural cu o nuanță albă, oferă un aspect atemporal potrivit fiind pentru birou, pentru ocazii oficiale și pentru manichiura de zi cu zi.16.

17.18.

19.20.

21.22.

23.24.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 24 modele uimitoare de unghii migdală pentru a-ți reîmprospăta aspectul, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus