23 idei moderne de manichiură galbenă care îți va străluci toată ziua. – SteMir

Dacă vă gândiți la o culoare care vă face să vă simțiți fericiți, mulți vor alege instantaneu galbenul. Există acel ceva despre culoarea strălucitoare și caldă care face pe toată lumea să se gândească la vară și la distracție. Deoarece este o culoare atât de drăguță, ne-am gândit că ar arăta uimitor pe unghiile tale. Nu numai că unghiile vor adăuga o culoare modernă la ținutele tale, dar culoarea îți va ridica starea de spirit și te va face să arăți superb. Deci, ținând cont de aceste aspecte, avem 23 de modele superbe de unghii galbene pentru a vă arăta. Veți găsi culori neon, nuanțe moi pastelate și multe altele. Aruncați o privire și faceți-vă unghiile să arate fermecător această vară.

23 idei moderne de manichiură galbenă care îți va străluci toată ziua.

1.

Prima idee de unghii este îndrăzneață și frumoasă. Aici avem unghiile scurte. Unele sunt violet, iar altele galbene. Există, de asemenea, unghii nude cu stropi de culoare galbenă și violetă și artă botanică neagră. Este un design de unghii foarte drăguț și artistic. Iubim violetul și galbenul împreună!

2.

Fii îndrăzneț în galben cu următoarea idee de unghii. Această manichiură are unghii de migdale și fiecare unghie are o nuanță galbenă strălucitoare și vibrantă. Este un design simplu și distractiv, care este perfect pentru primăvara și vara. Păstrează-l simplu ca acesta sau poți să-l glamizezi adăugând un mic strass la fiecare unghie.

3.

Aceste unghii sunt vopsite într-o nuanță de galben mai bogată. Fiecare unghie este de asemenea împodobită cu frunze cenușii și roz. Combinația de culori este superbă, iar culoarea galbenă este atât de șic și ușor de purtat. Recreați acest aspect sau lasați-le simple Oricum, manichiura va arăta uimitor.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Citește și: French-ul este mereu la modă: iată 26 de modele în trend, pe care neapărat să le încerci! 

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 23 idei moderne de manichiură galbenă care îți va străluci toată ziua , am rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Mulțumim.

1 Trackback / Pingback

  1. Culoarea este baza aspectului exterior! Te salvează în orice situație! - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.