23 idei draguțe de pedichiură pentru această vară. – SteMir

Unghiile de la picioare au nevoie de un  formă elegant? Ei bine, acesta este locul potrivit pentru a fi pentru că astăzi avem 23 de idei de artă pentru unghii. Cu vara tocmai după colț, este momentul perfect pentru a-ți face unghiile să arate cât mai bine, pe măsură ce îți dorești ca sandalele tale superbe și verzi să arate uimitor. Nu numai asta, dar puteți fi un pic mai îndrăznețe cu pedichiura deoarece poate acoperi ocazii mai formale, cum ar fi munca. Așadar, aruncați o privire și vedeți ce artă uimitoare poate fi creată. Avem un design de artă pentru unghii pentru toate gusturile, designuri sclipitoare până la elegante. După ce ați încercat unele dintre acestea, veți dori ca acesta să fie sezonul de sandale pe tot parcursul anului.

23 idei draguțe de pedichiură pentru această vară. – SteMir

1.

Prima idee, avem o idee frumoasă de unghii care să vă arătăm. Toate unghiile, cu excepția uneia, sunt o frumoasă nuanță de albastru pastel. În timp ce unghia de accent este nude cu strasuri albastre și argintii. Este o idee uimitoare, iar strasurile stralucesc cu adevarat aspectul. Încercați ceva similar sau folosiți o nuanță de albastru mai închis cu strasuri albastre mai închise.

2.

Iubiți violetul și rozul? Atunci acest design este pentru tine. Majoritatea unghiilor sunt violet mat, în timp ce una este roz pastelată. Unghia roz este, de asemenea, împodobită cu strasuri violet. Este un design atât de trendy și drăguț, iar combo-ul de culori este superb. Puteți găsi strasuri violet online și puteți recrea cu ușurință acest aspect singure.

3.

Această idee următoare pentru unghii este glam. Pentru acest aspect, unghiile sunt toate nude, cu excepția uneia. Unghia de accent este strălucitoare și aurie. Ne place combo-ul auriu și nude – este atât de elegant. Acest design de unghii este ușor de purtat și se va potrivi cu orice ocazie. Recreați acest model sau puteți utiliza sclipici argintiu în loc.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Citește și: Manichiură elegantă albastră: 25 de idei perfecte pentru orice ocazie. – SteMir

19.

20.

21.

22.

23.

Dacă acest articol despre 23 idei draguțe de pedichiura pentru această vară ți-a fost de folos, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

1 Trackback / Pingback

  1. 21 modele elegante de pedichiură french pe care o poți încerca acasa sau la salon. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.