23 idei de manichiură originală pentru iarna 2021 – SteMir

Iarna este aproape aici! Sezonul se va schimba în curând, la fel și moda. Nu trebuie să vă gândiți doar la ținutele voastre, ci și la unghiile voastre. Unghiile pot fi o modalitate elegantă de a adăuga culorile și printurile anotimpurilor la aspectul tău.Pentru a vă oferi o inspirație, am găsit 23 idei de unghii pentru iarnă. Există ceva pentru toată lumea, de la maeștrii de artă de unghii până la începători. Aruncă o privire pentru a-ți găsi modelul preferat.

23 idei de manichiură originală pentru iarna 2021. – SteMir

1.

Prima idee este drăguță și strălucitoare. Toate aceste unghii sunt bleumarin, cu excepția uneia. Unghiile bleumarin sunt decorate cu fulgi albi de zăpadă, iar unghia accent este acoperită cu sclipici auriu.Este o manichiură elegantă și ușor de purtat cu temă de iarnă. Puteți vedea ce lustruri au fost folosite pentru a crea aspectul pe pagina de mai jos.2.

Mergi la o petrecere de Crăciun sau ieși să sărbătorești? Dacă da, acest design de unghii ar putea fi perfect pentru dvs.! Unele unghii sunt maro mat, iar altele sunt strălucitoare.Există, de asemenea, o unghie cu un accent foarte glam. Aceasta este o manichiură foarte șic și uimitoare care va uimi la orice eveniment de iarnă.3.

În continuare, avem mai multe arte de unghii drăguțe care să vă arătăm. Această manichiură are o nuanță franceză și o unghie este acoperită cu sclipici auriu. Unele unghii sunt, de asemenea, decorate cu pietre de stras, iar două au unghii super drăguțe, inclusiv un pinguin și mănuși roșii.Aceasta este o manichiură festivă strălucitoare și distractivă și puteți cumpăra autocolante și strasuri de unghii online, care vă vor oferi un aspect similar.4.

Următorul design al unghiilor este atât de drăguț! Toate unghiile sunt albastre și două au unghii de iarnă, inclusiv mănuși adorabile și fulgi de zăpadă. Este un design frumos și este perfect pentru cei cărora le place arta unghiilor unică. Puteți verifica ce produse au fost folosite pentru a crea acest aspect pe pagina artistului de unghii.5.6.

7.8.

9.10.

11.12.

13.14.

15.16.

17.18.

19.20.

21.22.

23.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 23 idei de manichiură originală pentru iarna 2020. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus