23 idei actuale pentru a vă inspira pentru următoarea manichiură. – SteMir

Tendințele unghiilor se schimbă întotdeauna ceea ce înseamnă că nu veți rămâne niciodată fără noi modele de unghii pe care să le încercați. Cu toate acele alegeri, totuși, să decideți ce unghii să aveți în continuare poate fi dificil!Suntem aici pentru a vă ajuta și am găsit 23 dintre cele mai bune idei de unghii să vă inspirați pentru următoarea manichiură. Veți găsi unghii strălucitoare, ombre, modele magice și multe altele, există ceva care să se potrivească fiecărui stil!23 idei actuale pentru a vă inspira pentru următoarea manichiură. – SteMir

1.

In prima idee, avem unghii baby boomer. Unghiile baby boomer prezintă ombre art în roz deschis și alb. Este exact ca ombre francez. Aceste unghii au toate designul ombre și sunt decorate cu strasuri. Este o idee glam și chic, care ar fi perfectă pentru o mireasă. Pietre ca acestea pot fi cumpărate online și pot fi lipite cu lipici pentru unghii.2.

Ai o ocazie specială și ai nevoie de un set de unghii plin de farmec? Dacă da, trebuie să vedeți această manichiură. Două unghii sunt strălucitoare, una roșie și una goală. Unghiile roșii și nud sunt decorate cu strasuri. Este o idee uimitoare de unghii și va arăta wow. Acest lucru este perfect pentru momentele în care doriți să impresionați.3.

Îți place să porți unghii unice și colorate? Apoi verificați acest design. Două unghii sunt nuanțe pastelate simple și trei unghii prezintă o frumoasă artă de unghii. Este un design atât de drăguț și frumos de unghii. O astfel de artă va necesita practică, dar va merita. Dacă nu doriți să pictați manual modelul, atunci puteți folosi un șablon cu un design similar.4.

5.6.

7.8.

9.

Recomandare: Kit Unghii Gel fara Lampa UV Promotie #07 + CADOURI 12 Geluri UV & Cutie Manichiura

10.11.

12.


13.

14.15.

16.17.

18.

Citește și: Manichiură deosebită: 23 idei de unghii lungi pentru 2021. – SteMir

19.20.

21.22.23.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 23 idei actuale pentru a vă inspira pentru următoarea manichiură. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus