23 de unghii leopard pe care să le încerci în 2020. – SteMir

Există atât de multe modele diferite de artă pentru unghii pe care să le încercați de la flori la unghii cu puncte. Unul dintre cele mai populare modele care nu iese niciodată din stil este printul leopard. Imprimeul Leopard este un model distractiv, elegant și sălbatic, care îți va scoate în evidență cu adevărat unghiile. Nu numai asta, dar este destul de ușor să creezi și tu. Pentru a crea unghii de leopard, puteți utiliza șabloane, timbre, autocolante sau puteți opta pentru presare pe unghii cu designul deja activat. Pentru cei cu mâini stabile și au talent la pictat, există și opțiunea de a picta manual modelul. Tot ce veți avea nevoie sunt culorile pe care doriți să le utilizați și o pensulă subțire de unghii. Există atât de multe modalități de a purta imprimeu cu leopard, iar astăzi avem 23 de modele uimitoare. Aruncați o privire și faceți o plimbare pe insula sălbatică!

23 de unghii leopard pe care să le încerci în 2020

1.

Stilurile franceze sunt un aspect clasic pentru unghii și această versiune a avut un makeover sălbatic. Aici avem unghiile nud mai scurte și în loc de vârful alb tradițional, aceste unghii au vârf de leopard! Este o idee atât de distractivă și elegantă. Nu numai asta, dar designul vă permite să purtați artă îndrăzneață precum leopardul într-un mod mai subtil. Această artă de unghii se va potrivi tuturor lungimilor și formelor unghiilor.

2.

Această următoare idee pentru unghii este la modă cu imprimeu leopard. Pentru acest aspect, unghiile sunt din nou o formă ascuțită și fiecare este nude. Unghiile sunt în diferite tonuri de maro cu imprimeu leopard negru la vârfuri. Ne place această manichiură pentru că vârfurile au un aspect uimitor de chihlimbar. Întregul design este superb.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Citește și: Tunsori moderne pentru părul mediu la mare căutare în 2020. – SteMir

19.

20.

21.

22.

23.

Dacă acest articol despre 23 de unghii leopard pe care să le încerci în 2020. – SteMir, v-a fost de folos, avem rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Mulțumim.

1 Trackback / Pingback

  1. Fashion Design! 25 de idei pentru manichiura de sezon. - SteMir - SteMir DiVa

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.