22 tunsori scurte cu breton în trend pentru acest an – SteMir

Două dintre tendințele viitoare de hairstyling trebuie să fie părul scurt și bretonul. Deci, de ce să nu le încercăm pe amândouă împreună! În acest fel veți avea o tunsoare super elegantă. Nu doar la SteMir iubim aceste coafuri superbe, ci și vedetele!Vedete precum Emma Stone, Taylor Swift și Jennifer Lawrence au fost văzute cu coafuri scurte superbe. Pentru a vă oferi puțină inspirație pentru păr, am reunit 22 de moduri de a purta părul scurt cu breton.Există o idee de păr pentru toată lumea, de la pixie la bob. Așadar, aruncă o privire și găsește-ți noua coafură!

22 tunsori scurte cu breton în trend pentru acest an. – SteMir1.

În prima idee avem o tunsoare rasă elegantă. Părul are o parte laterală cu breton lateral, iar părul este scurt și ras în jurul părților laterale și a spatelui. Este o idee frumoasă, de păr blond, care va arăta uimitor pentru toată lumea. Coafurile scurte ca acestea sunt grozave pentru orice sezon.2.

Te-ai plictisit de părul tău și vrei să încerci un stil care este actual și modern? Alege o tunsoare ca aceasta! Părul este scurt și texturat cu breton lung, în timp ce culoarea este negru și blond deschis. Un combo negru și blond conferă părului un aspect răcoros și la modă.3.

Preferați coafurile mai subtile? Atunci asta este pentru tine. Părul prezentat aici are o tăietură elegantă și scurtă, gradată, cu breton lateral. O astfel de coafură este ușor de purtat, coafat și întreținut. Este o idee de păr simplă și elegantă, care se va potrivi tuturor.Ne plac șuvițele blonde în partea din față, ele chiar fac ca tunsoarea să iasă în evidență și mai mult.4.

5.6.

7.8.

Recomandare: Pachet pentru Par Vopsit Londa Professional Color Radiance – Sampon, Tratament stabilizator pigment si Ulei Hidratare9.

10.11.

12.13.

14.15.

16.17.

Citește și: 21 tunsori scurte ușor de întreținut – Idei moderne și originale. – SteMir

18.19.20.

21.22.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 22 tunsori scurte cu breton în trend pentru acest an. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: Unghii Coffin Lungi - 23 modele moderne și originale pentru 2021. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus